torek, 14. november 2017

Ogenj!!!

Življenje je tako čarobno. Tudi če zunaj dežuje. Še bolj! Ker imam prosto! Zavita sem v toplo odejico. Še vedno v pidžami. No saj še je hitra ura. Imela sem tako lepe sanje. Bilo mi je fajn. Prebudila sem se še s sladkim priokusom.

Rada bi še šla kaj v naravo fotografirati. Saj bom šla. Samo, da se vreme malo razjasni. Ali pa kar po dežju. Vseeno.

Taki užitek mi je delati. Neverjetno super fajn mi je. Zadovoljna sem s svojim življenjem. V polnosti. S tem da se še razpira na široko. Vem. Čutim. Vedno bolj pristna sem. Vedno bolj jaz. Uživam v raziskovanju sebe in sveta.

Ni pa lepšega kot užitek ob kavici. S malo kofeinčka. Tako so ti moji blogi namenjeni. (Malo, pikico navdiha. To me tako osreči! Pisanje! Pisanost! Humor!) Za malo kofeinčka za dušo. Ali sladkorčka. Ali vitaminčka. Ali vetrca, nežne sapice lepega. Ali rože na mizi. Ali nasmeh. Polno dragocenosti.



Življenje je vendar tako lepo. Zakaj ne bi tega delili. Tako je super! Vedno se najde kaj lepega. Ali smešnega. Ali smešno lepo. Ali lepo smešno.

Pač zabavno. Pustolovščina.

Ljubek srčkan pisan dan moji ljubi! Cmok! Cmok! Objem!



P.S.: Žarenje izvira od znotraj! Naj samo plane! Kresne! V trenutku oživi celo življenje! Kaj si ti nor!!! (V dobrem smislu!!!) Pointer Sisters - Fire (https://www.youtube.com/watch?v=K9S5EZgIJck)

Ni komentarjev:

Objavite komentar