četrtek, 16. november 2017

Ajsss! Vroče!!!

Danes je tako moj dan. Obarvan. Pisan. Dišeč… Čista moja ljubezen. Uživam v tem, da imam prižgano svečo na mizi. Kavo. Velikoooo kavo na desni…

Lepo je biti tukaj in zdaj in samo uživati ta čarobni trenutek.

Včeraj je bil dan prijaznih ljudi. Vem, izjemno rada imam prijaznost. Kavalirstvo. Ljubkost. Lepe besede. Hvala. Prosim. Pozdrav. Poslavljanje. Lahko noč. Lepe sanje. Dobro jutro potem. Vse!

To mi prav ogreje dušo. Nekaj čarobnega je v prijaznosti. Nasmehu. Rada imam, da imamo skupaj kosilo, da si rečemo dober tek. Potem še bolj uživam v hrani! Jem s tako ljubeznijo, to mi je v tako veselje! (Bolj uživam, manj se mi pozna na kilogramih! Ne vem zakaj, ampak vedno deluje!)

Zadnjič sem sodelavcu rekla. No mislila sem povedati. Samo to. Da ima vroče roke. Prišla sem iz hladu zunaj na toplo. Prišla sem delati, dal mi je roko v pozdrav. Potem pa sem mu rekla to. Rekla pa sem mu, da je vroč. In mi je rekel: »Hvala!« Nisem tako mislila! Je pa res zelo prijazen. To je tako ljubko!

Saj vem, vroče! Ampak zdaj je bolj hladno… Čisto čarobno vreme je, zdaj komaj vem, da se bliža zima. Malo se je ohladilo. Dobila pa sem izjemno lepo darilo. Božično zvezdo! Ne samo to! Zraven je čudovit asimetričen lonček! Res je lepa in izjemna! To me pa vedno tako razveseli! To pa mi polepša dan! Ne samo dan, celo zimo!

Mmmmm, kako mi diši, kava...

Ljubek dan, dišeč, s čarom ljubezni... tiste prave, srčne... Cmok! Cmok!

P.S.: Samo ljubezen je resnična... vedno... od znotraj navzven... Bryan Adams - Inside Out
 (https://www.youtube.com/watch?v=mcDWJe5wPec)


Ni komentarjev:

Objavite komentar