sreda, 1. november 2017

Plesirano nagubano veselje!!!


Spet imava male ribice. Polno jih je! Kako so ljubke! Male črne s tako velikimi očkami. 

Danes je dan za užitek. Zabavo. Vikend je! Rada imam konce tedna. Če tako prehitro mine! Res! Pa jutra! Pa zajtrk.

Malo sem pokukala v nočno življenje. Seveda sem si potem morala dati srajce prati za delo. To sem si tudi naredila. Potem imam tako kot vedno meditacijo! Potem pa sem se počutila tako dobro, da so srajce ostale kar v pralnem stroju. Do pol ure pred odhodom v službo! Dan mi je minil kot hip. Delala sem druge stvari, ki jih obožujem!

Uh, čisto so mokre. Vse sem dala naenkrat prati! Pa sem jo fenala. Saj je bila suha. Tako tako. Malo pri rokavih še je bila mokra. Pa tam okoli ovratnika.

V službi niti nisem čutila tega, ker je bil taki tempo. Fen je očitno večnamenska naprava.

Potem mi je sodelavka rekla, da bi si jo lahko polikala. Saj sem se tudi tega spomnila. Samo prej, ko najdem likalnik. Potem razprem likalno desko! Potem se pripravim do likanja! Uh. To ni moj stil.
Vse, kar mora biti zlikano, obesim na obešalnik, da se lepo poravna. Ravno in nenagubano je kot novo. Pa kdo bi še izgubljal čas s takimi norčijami, kot je likanje! (Nisem kje napisala norčijami! ker za igrivost pa sem vedno... Likanje pa je tako dolgočasno srkanje energije iz mene. Likalnik je prav vampirska stvarca! Zares! Zato je pri meni v čistem mrtvem kotu omare... da se slučajno ne srečava...)

V življenju pa je je veliko ogromno bolj zanimivih stvari! Vem! Daj no mir!

Življenje želim živeti v polnosti! Želim si mučkati obleke pri zabavnih stvareh. Nočem pa se preveč zbližati z likalnikom. Tako od daleč imava lep, ljubek odnos. Spoštujem ga od daleč. Najboljše v omari. Na najvišji polici. Samo če ga res res res nujno rabim!

Moje življenje je prej kot polikano prava avantura, pustolovščina! In tako mi je čisto všeč!

Ljubek pristen dan polno gub smeha!!!


P.S.: Bodi kar si, to je najlepše in to ti najlepše pristoji! Magnifico Gospod, težko sem ponižen (https://www.youtube.com/watch?v=UdkdBOBa4g8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar