petek, 3. november 2017

Barvitost za dušo...

Ne morem verjeti, da še je vdno tako toplo vreme! To pa je tako zame! Ljubko je! Lahko sem v moji najbolj dije pinki obleki! Brez jakne! Brez šala. Sedim na kavi! Zunaj! Celo v senci, ker drugače preveč sije! Blešči, da nič ne vidim!

Malo sem šla na izlet v naravo. K rumenemu polju. Tam mi je tako lepo! Vozila sem se po neki cesti, kjer je bil znak prepovedano. samo za traktorje in kolesarje. Ampak nisem se obračala, ker sem točno vedela, kam bi rada. Tako je bilo preozko… Potem pa je kar nekaj švignilo mimo mene. Kaj je veter list tako hitro obrnil? Odnesel? Pa spet. Miška?! Spet! Čisto mala miška! Hitre pa so!

Na moji mizi ni bilo sladkornice. Pa sem šla tri simpatične (moške) vprašati, če lahko en sladkor vzamem! 

"Vse nesi! Vzami! Lahko vse neseš!" 

Kako zabavno! Tako mi pa spet ni sladkor padel… prikupno!

Veter je tako lepo plapolal po polju! Tako lepe ravnice in malo nagubana pokrajina so ustvarjale tako lepe živo toplo rumene čipke. Lepo je bilo. Pravljično. Sonce je ravno prav sijalo.

Ura se je prestavila. Šla sem kar pozno spati. Ko sem si nastavila budilko, mi je kazala, da bom spala osem ur in še več kot pol. V resnici pa je že bila ura polnoči. Budilko sem si naredila ob sedmih. To nekako ni šlo skupaj. Res ne! Take noči si želim vedno! Rada spim. Sem pa spala osem ur!!!

Potem se mi je kar nekaj sanjalo! Spomnim se, da sem morala iti k zobozdravniku. Bila je polna čakalnica, potem pa čisto prazna. Ko pa sem bila na vrsti pa spet polna. Asistent je bil tako simpatičen in prijazen. Zanimive sanje.

Všeč mi je tako barvna narava. V najlepših odtenkih, kot bi me objela s svojo pisanostjo. To je tako za mojo dušo. Kot vitamin ljubezni!! Lepo je!

Lep barvit čipkasto valujoč dan!

P.S.: Življenje je kot ples... samo sprostiš se in uživaš... Elvis Presley - Jailhouse Rock (https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar