petek, 3. november 2017

Baloni, baloni...

Rada imam zavetje, toplino, sproščenost mojega doma. Tu se izjemno dobro počutim. To je moja baza. Res pa je, da se vsepovsod počutim kot doma. Rada raziskujem okoli. Se že vidim na lovu za dobro kavo po ulicah. Ali pa galerijah… Sprehodih... Arhitekturi... Ulicah... Vedno je kje kaj zanimivega, drugačnega, novega...

Včeraj sem malo gledala slike. Fotografije. Modo. Videla sem dve ženski, ki sta imeli tako balone v roki s helijem in je tako dobro izgledalo. Ena roza. Pinki... No tri so bile.

To bi lahko tudi jaz naredila, sem si zaželela. In kaj se zgodi! Sodelavec mi prinese izjemno veliko teh balonov! Kar tako! Nobenemu nisem razlgala! Tako me je razvselil! To pa je hitro uresničevanje sanj!

Šla sem malo pozirati okoli (kako se to čudno sliši...)! Zabavno! Bil je vikedn in ponoči je bilo pesto kot po dnevi. Fant je mimo nesel punco na ramah. Dva sta se pogovarjala, kot da je že dan tukaj. Želela sem iti takoj, ker če ne bi helij spustil in baloni ne bi več lebdeli po zraku...

Toliko o mojem nočnem življenju. Skrivno življenje.

Čas mi tako hitro mine... Poletje se je kar na hitro poslovilo. Zdaj pa že jesen postaja kar mrzla, kot bi že vabila zimo, da pride. Zato še bolj paše zeleni čajek. malo glasbe. Rada imam letne čase. Tako skoraj neopazno menjujejo obleke. Se dopolnjujejo. Prehajajo eden v drugega.

Danes je dan za uživanje. Čisto enostavno. Ker lahko!!!

Lahkoten čaroben dan kot devetindevetdeset helijevih balonov...


P.S.: Lep sproščen dan... poln barvitosti in lahkotnosti... kot helijevi baloni... Nena: 99 Luftballons (https://www.youtube.com/watch?v=La4Dcd1aUcE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar