torek, 31. oktober 2017

Pristaja mi...

Ne morem verjeti, kako je bilo zabavno to skupno hecanje. Rada se družim. To postane tako neomejeno iz trenutka v trenutek bolj slastno in smeh se kar veča in veča.

Ne morem verjeti, kako sem se navdušila nad modo. Kako zanimiv vlogi in blogi so. Vseeno pa verjamem najprej v notranjo sočnost. Lepoto. Od znotraj navzven. To mi je nekaj, kar mi je pomembno. Je pa res, da je zabavno in zadovoljujoče preko vseh mej raziskovati možnosti oblačenja. Kombiniranja. Barv. Sijaja… Ampak ne kat tako na splošno: to se nosi, to je moderno, zdaj pa ponorimo. Ne. Rada imam svoj slog. Pristnost. Kar je meni všeč...

To o notranji lepoti je tako dejstvo. To sploh ni debate. Zdaj pa še novi projekti zraven. Vedno znova najdem nove trgovine, ki bi jih lahko še obiskala. Saj jih tudi bom! In neverjetno komaj čakam! Skoraj tako, kot bi šla na potovanje. Kaj pa bom tam odkrila?!? Uuuuu, bomo videli!
Zdaj samo pijem čaj doma na moji rdeče oranžni sedežni. Že sama misel na raziskovanje me razveseli.

Poslušam tako ali tako Abrahama (Hicks), ker so zakon… Razlagajo, da greš na potovanje. Končna postaja je dom. Začetna postaja je dom. Zakaj bi potem sploh šla? Samo zaradi zabave. In to še mi je tako smešno, da reče, da imaš "homesick" (domotožje). To pomeni, da ti je slabo, ko se spomniš na dom. To mi je tako zabavno. Dom mi je tako svetoven. Zavetje ustvarjanosti, topline! Potovanja pa še bolj!!! Ampak ustvarjam si še lepše življenje. Vsak trenutek. Ustvarjam srečo. Kot dragocene perlice trenutkov. Ljubko. Moje življenje mi vedno bolj pristaja… Vedno lepše in bolj polno pristnega sijaja je. Rada ga imam! Ljubim ga!

Ne morem, da ne bi poslušala ene in iste pesmi! Vedno! Kako pa je to zabavno! Danes si jo moram naložiti na telefon, ker včasih internet na poti mrkne. Redko. Samo želim si jo blizu, da jo lahko poslušam neštetokrat. Uhhhh, je dobra! Kar želim malo migati zraven!

Barvit pristen dan dragocenih trenutkov!

P.S.: Življenje je polno dragocenih perlic... Elvis Presley Blue suede shoes   (https://www.youtube.com/watch?v=T1Ond-OwgU8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar