sreda, 2. avgust 2017

Srčna pot!!!

Zabavno je načrtovati pobeg. S šotorom. Malo nekam višje, kjer ni tako vroče. Čas je prišel. Komaj čakam! Kaj še sploh znam sestaviti šotor? Seveda! Palice skupaj. Potem pa križ, da dobim okostje igluja. Eh, saj bo šlo!
 
Obožujem gledanje zvezd ponoči.

Včasih, ko smo bili otroci, smo se dobili skupaj. Šli smo na travnik malo višje. Postlali smo si koce in gledali zvezdne utrinke, ki so kar deževali z neba. Tako smo uživali več ur!

Obožujem tudi kurjenje ognja in pečenje koruze! Zdaj je pravi čas za to! Če ni črna, ni pečena. Saj ne! Mora samo lepo zadišati!

Na mizi me razveseljuje cvetje. Pijem kavo in občudujem ribice v akvariju. Rada imam jutranje obrede. Obožujem jutra. Meditacijo.

Eh, tako sem srečna, da sploh ne morem prav pisati! Kako je to hecno! Kar tako, brez razloga! Nekaj me preplavlja!

Že veliko časa nazaj (res veliko veliko!!) smo imele žensko skupino, kjer smo delale po knjigi srčne želje! Sonia Choquette! Vse so se mi uresničile! Tako je bilo, da sem si izbrala tri. Potem pa sem vsak dan nekaj naredila za vsako željo! Imela se jih napisane na ogledalo! Rada bi spet to znova! To mi je v veselje! Zdaj imam spet nove želje! Za uresničitev svojega poslanstva! 

Enkrat se živi, zakaj ne po svoje!?! Vsak ima svojo pot! Tudi jaz! Samo ena je prava, pot srca!


Zdaj pa je čas za Nike slogan! Just do it!


Lep dan poln pristnosti! Življenje se razgrinja v vseh odtenkih srčnosti!



P.S.: Od znotraj navzven! Ellie Goulding - Love Me Like You Do (https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar