petek, 4. avgust 2017

Jaz baraba!

Že kar nekaj časa nazaj... Za moj rojstni dan… Sva šla s sinom zjutraj na trgatev, potem sva se izgubila v avstrijskih vinogradih. Videla sva lamo, ki je pljuvala. Nekaj malih ribničkov. Ampak to ni bilo to. Želel
a sva nekam drugam. Ampak sva malo prilagodila pot. Najina končna točka je bil nakupovalni center v Avstriji, kjer sva kupila kar po naključju avtomat za kavo. Ker je bil rdeč in ker je bil lep.

Čisto zvečer pa sva še šla v kino. Gledati Jaz baraba! Kako je bil dober! Tako zanimive scene! Smešni prizori! To je bil moj najlepši rojstni dan do zdaj! Ko rečejo hčerke: »Uuuuu, pica z obloženim robom.«
 
Tudi dvojka je bila zanimiva, smešna. Polna humorja. Sploh zmenek Gruja! Ali pa ko je oblečen v vilo na rojstnem dnevu od hčerke.

Zdaj pa trojka! Polno smešnih prizorov! Ko dobi hčerka zaročitvenega prašička! Pa ko minioni nadzirajo celi zapor! Zabavno je bilo! Všeč mi je tudi bilo, da sem ga gledala v 3D tehniki. Kako so peresa letela med nami. Pa super efekt disko krogle. Pa pljuskanja morja. Dobro so to naredili.

Minioni pa so tako glavna atrakcija! Ljubki! Vip karte za letalo! Na straniščnih školjkah! Enega zapornika so po pomoti kar zraven vzeli! Drugi pa naklačeni spodaj! Spodaj bolj umirjeni ritmi, zgoraj pa divja zabava! Luškani so!

Vem! Obožujem dobre risanke! Vem! Z veliko humorja! Nikoli nisem prestara za norčije, igrivost ali risanke. Barabo sem gledala več krat in še vedno mi je zanimiva, tudi če bi jo še gledala znova. Ene risanke so pač odlične!

Vsak ima v srcu svojo naravo. Bodi kar si! Ostalih je tako že dovolj!


Zanimiv navihan minion sladki dan čisto po tvoje!



P.S.: Lynyrd Skynrd - Sweet Home Alabama (https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar