četrtek, 3. avgust 2017

Pozitivna? Ne!!! Pristna!

Največja vrednota v življenju je svoboda. Osvojiti svoje vrhove. Delati, kar ljubiš. Ljubiti, kar delaš.

Danes se počutim kot ptica, ki ima nebo zase. Kletka je že bila vse skozi odprta. Samo opazila nisem. Čas je. Vem.

Zame.

Raziskovanje. Širjenje. Rast. To vse me vabi. Ampak vedno enako nežno, milo. Nihče ne more razumeti, ker nima moje narave v sebi. Vsak ima svojo. Neomajno kliče. Šepeče. Prisluhnem ji. Seveda, samo to je logično. Še bolj kot logično, pa srčno. Preplavi me taka energija, da sploh ne vem, kaj bi s toliko.

Zdaj, ko je tako vroče, me pa vabi še kopališče. Voda. Ohladitev. Čeprav tam, ko smo bili pred nekaj dnevi, je bila kar malo prevroča voda. Samo v velikem bazenu sem se lahko malo ohladila. Vsake toliko sem se morala cela potunkati, da sem si še ohladila glavo.

Potem pa posušitev v senci. S pistacijami. In revijo. Seveda.

Slučajno sem slišala pogovor s sosednje brisače. Kocike. Očka je razlagal:  »Vsak človek zase je lep. Vsak je poseben. Vsak je čisto edinstven.« To je pritegnilo mojo pozornost. Kako lepo je govoril! Ob sebi je imel dva otroka punčko in fantka. Oba sta se cartala pri njem. Mislila sem si samo, kako lepo!

Potem pa slišim naprej, da še fantek ne bi šel domov s kopanja. Očka mu je pojasnjeval, da morajo iti. Da morajo priti do avta in poklicati mamico, kje so. Da so bili na kopanju in da bodo malo zamudili. Da ne bo mamice skrbelo. Ker njega bi tudi skrbelo, če bi se isto zgodilo. Iiii! Kak lepo! Jaz pa sem mislila, da je gospa zraven mamica. Saj še ni bila gospa, kot v pokoju. Ljubka ženska je bila. Po na daljnem opazovanju sem ugotovila, da je punčka njena hči, fantek pa od moškega.

Kako lepo, da so se našli! Obožujem ljubezenske zgodbe!

To jaz zdaj nisem celi čas tja gledala! V resnici sem brala revijo na ležalniku. (Tako je izgledalo!)

Potem še je moški otrokoma povedal, da se še bodo igrali skupaj zunaj spredaj, samo, da pokličejo mamico. Oba sta se tako razveselila!

Cenim odgovorno starševstvo in spoštovanje bivšega partnerja, ne glede, zakaj sta šla narazen. Vedno bosta ati in mami otroku. Za njega se gre, odnosa je že tako konec.

Lep pristen ljubeč dan v senci, ob vodi, doma!



P.S.: Nekdo me je vprašal, če sem vedno tako pozitivna. Neeee. Sem pa vedno pristna! (https://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk) Robbie Williams - Feel

Ni komentarjev:

Objavite komentar