četrtek, 20. april 2017

Si upam?!



Veter tako piha, kot da želi vse razpihati. Vse staro vstran. Vso umazanijo proč! Čas je, da se vse prepiha. Naredi na novo. Poruši trhlo, nestabilno, na rahlih temeljih… Obožujem ta veter! Gibanje! Akcijo! Dan je tako čudovit! Rada bi dala več prostora stvarem, ki me veselijo. To mi odpira srce! To me navdihuje!

Pogledala sem se v ogledalo v toaleti in sem bila cela skuštrana. Je bil kriv veter? Nasmejala sem se. Včeraj sem srečala starega kolega. Včasih smo skupaj plesali. Se smejali. Kako dobro mi je bilo, da mi je rekel, super si. Hvala za kompliment. Potem sem pridržala vrata gospodu, v dvigalu. Pa mi je tudi rekel, hvala lepa gospodična! Kako mi pašejo pohvale. Zanimivo pa je, da sem ravno prej razlagala ljubemu, kako fajn mi je, če mi pove, da sem mu všeč. Očitno se glas širi v nevidne daljave… Pazi, kaj si želiš, ker se takoj uresniči! Hvala za komplimente. Ob vetrovni frizuri so še bolj blagodejni…
Kaj si želim ustvariti zase danes? Navdih! Zakaj pa so drugega prosti dnevih, kot da ti dajo krila. Branje! Vse moje najljubše stvari. Joga. Jap! Kopel. Kavica. Jap! Meditacija. Toliko imam energije, da ne vem, kam bi z njo! Slikanje… Toliko imam zanimivih stvari, da sploh ne vem, kaj bi. Vdih. Izdih! 

Imela pa bom tudi malo razvajanje. Lakiranje nohtov. Z živo divjo barvo. Ali več barv… Urejanje frizure. Obrvi. Včasih pozabim nase od samega hitenja. Zdaj pa je čas umirjanja. Posvečanja sebi. Nega. Nega duše. Podrobnosti.

Danes se je, ne pritihotapil, vstopil je čez vhodna vrata. Navdih. Upanje! Ne šepeta mi več. Dovolj je bilo pritajenosti. Dobrodošel si. Vem, tu si zame. Za mojo srečo… Pogrešala sem te.

Lep seksi navdihnjen dan! Cmok! Objem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar