sobota, 29. april 2017

Pot junaštva...

Neverjetno, kako super je, ko se združijo ženske moči. Tako super mi je bilo, ko me je gospodična prijazno sprejela. Me poiskala elektriko za moja računalnik. Jaz sem prišla na kavo, on pa se polni drugače. Poiskala mi je tako super kotiček za pisanje. Fotelj. Steno s knjigami. Starinski pisalni stroj. Pesmi. Polička za kavo. Srček. Venček in na sredini naspis. Poljub. Cvetje v vazi. Milijon drobnih cvetkov… Zunaj pa tako lepo dežuje…

Kdo občutke dal nam je,
kdo jih zažaril?
Bog, ko stvaril je srce,
ga je za ljubezen stvaril.
                           Simon Gregorčič

Rada bi se zahvalila. Vi ste krivi, da sem šla na kavo. Praznujem. To je moja nagrada, ker tako zvesto berete blog in je ogledanost izjemna. Hvala vam. Hvala vam, da lahko skupaj praznujemo. Zakaj sploh pišem? Rada bi se bolj zavedala vsega, kar se mi dogaja. Rada bi dala bolj zavestno luč. Rada bi bila radostna. Živa, cela, nagajiva. Se izrazila. Ker zelo rada pišem. Raziskujem.

Delim vse norosti, ki se mi zgodijo samo v enem dnevu. Ker me preplavijo nora čustva in mi je zanimivo opazovati, kako se potem pomirijo. Ko jih opazim, pobožam, jim dam prostor. Niste brez razloga tu. Rada bi, da bi se del mene zacelil. Hvala! Zato vedno znova pridejo na površje. Potem pa spet predem. Rada bi napisala, kako se počutim.

Imam toliko vlog v tem svetu. V resnici pa bi samo rada bila jaz. Sledila svojemu sijaju. Rastla. Čutila živost. Največji privilegij v življenju je, da si, to kar si. Joseph Campbell. (The privilege of a lifetime is being who you are.) Pot junaštva. Rada bi se širila. Rada bi trenirala mišice ljubezni do sebe in do drugih…

Vedno znova dobim nove priložnosti. Vedno znova mi ne uspe. Vedno znova dobim spet nove priložnosti. Učim se zaupanja. Odpuščanja. Veselja. Igrivosti. Svobode. Sprejemanja. Sijanja. Poguma. Cvetem. Ovenim. Klijem v zemlji. Spet poženem... Ljubim sončne žarke na svoji koži. Ljubezen!

Vedno sem mislila, da se moram odločati, ali je pisanje moja strast ali slikanje. Poezija ali pisanje. Ali avanture potovanja, raziskovanja. Pa se mi ni treba odločati. Lahko sem vse. V polnosti.
Ljubim svoje življenje in se ga učim ljbuiti še bolj!

Seksi legendarni ljubeč dan! 






P.S.: Hvala! Love you all!

Ni komentarjev:

Objavite komentar