torek, 7. marec 2017

Več je več...

Vedno so mi bile všeč barve. Vse skupaj, kaj jih ravno najdeš. Pogosto tudi take skupaj, ki so prepovedane skupaj, (čeprav ni policije za barve…). Divje. Strupeno žive. Ali osvežilne. Pa čevlji. Rdeči.

Z babico sva bili v Evroparku, malo po otvoritvi (že res dolgo nazaj…). Vedno sem zaupala svojemu instinktu za čevlje. Ljubezen na prvi pogled. Izjemno. Bolj čudovita kombinacija barv so bili, bolj so mi bili všeč. In res sem jih potem nosila. Zanimivo pa mi je bilo, da sem babici pokazala rdeče črno kačaste čevlje (kričeče živo rdeče barve). Pa so ji bili všeč. Nisem bila najbolj odločna. Kupi si jih. S prve. Brez moralne pridige. Pa sem jih potem tudi ful rada nosila. No to je bilo to obdobje...  

Potem sem imela še ene ful dobre rdeče kavbojske čevlje. Slučajno sem jih našla po pohajkovanju na morju s prijateljico. Seveda so bili takoj moji. Najprej jih nosim tako sramežljivo. Tu pa tam. Potem pa mi tako k srcu prirastejo, da bi jih skozi imela gor. Tudi v postelji.

No potem sem imela ene tako ljubke salonarje z res visoko peto (tiste bi morala imeti zadnjič gor, ko sem na blok skočila pri odbojki! Pa verjetno nisem bila nič višja od mreže. No, tu je bilo bolj, da sem nasprotnika prestrašila… Psihološki pritisk…) Tiste še imam zdaj. In še vedno jih obožujem. Ljubki.


Pa še nekaj obožujem. Barvne vzorčaste nogavice. Pa tako, da nisi kot v uniformi. Pa črno krilo zraven. Zanimivo. Malo barve. Malo poguma in dobiš odlično kombinacijo. Več je več (Iris Apfel - njo tudi obožujem!!!). 

Več kot le čudovit dan! Cmok! Cmok!

Ni komentarjev:

Objavite komentar