petek, 10. februar 2017

Tigrasti dan... v petkah!

Nerada sem v konfliktu. (Moja slabost.) Zelo obožujem harmonijo. Velikokrat zato čakam, da mi stvari grejo res poudarjeno na živce. Potem komaj reagiram. Pa še to preblago. Morala se bom naučiti konstruktivno kregati. Mogoče sem pretiravala to s telefonom in ljubim, da ga ima zaraščenega na roko. Mogoče. Dvomim.

Me je pa ful lepo presenetil, ko sem včeraj kar mimogrede skočila k njemu na kavo. Smejala sem se. Pripovedoval mi je zgodbe o sebi iz otroštva, za katere še nisem vedela. Res me je poslušal. Bilo je resnično zabavno. Tako veselje, da je pozabil kavo spiti. gledala sva se v oči. Počutial sem se ljubljeno. Lažje je gledati v telefon, ampak ni živosti. Verjamem. Se kar priklopiš na nižje vibracije in vegetiraš. Čas mine. Od tega pa nimaš kaj veliko. Samo opustošen si, kot pogorišče. Vse ostane nespremenjeno. To pomeni, da se slabša, ko ne ukrepaš… 

Nove čevlje imam! Napol kosmate z leopardjim vzorcem! Kako jih obožujem! Popolni. Drugače sem vedno za udobne čevlje. Zakaj moški ne nosijo pet? Ker se sami sebe neradi mučijo. Bistvo življenja.

Imam celo omaro čevljev s petkami. Saj si bi jih obula, si jih kdaj, če bi šla samo kam na kavo. Se usedla, izgledala čudovito. Potem pa bi mi ljubi odprl vrata (to res velikokrat naredi, z veseljem) od avta. Še naprej bi izgledala čudovito. Tako sem se uredila zadnjič za kopališče. Črni škorenjčki s peto. Potem pa sva si premislila in sva šla na sprehod do centra… Saj ni bilo tako mučenje, kot sem mislila, da bo. Lepo počasi sva hodila. Tudi beli plašček z muciko je bil bolj topel, kot je izgledalo, da bo.


Po navadi pa imam toliko opravkov, da bi mi hitrost petk določala zamudo. Zaostanek. Zdaj imam lepe udobne petke. Za opravke brez zaostajanja. Prav zato jih obožujem. 

Divji tigrast dan! Kiss! Kiss!

Ni komentarjev:

Objavite komentar