torek, 7. februar 2017

Lepota običajnega...

Danes sem si uredila toliko stvari. Prvi dan dopusta. Jutri pa bolj sprostitev. Kopanje. Namakanje. Premiki od enega toplega bazena, do vročega. In nazaj. Prav obožujem to mlakuženje.

Seveda sem krožila tudi po trgovinah. Iskala sem popolne čevlje za sprehode. Pa nekje ni bilo več številke, drugje so bili pretrdi, neudobni. Verjetno bi mi pete ogulilo do kosti. In še vse okoli. Potem pa sem si nagledala čevlje. V resnici. Ljubezen na prvi pogled. Preozki. Spredaj. Pa daj no, saj se bodo raztegnili. (Nikoli…) Pa saj niso tako ozki v resnici. (Ne, še bolj kot izgledajo.) Tako lepe barve nežno roza bež svetleči s čipko. Kombinacija za vsak dan in hkrati čisto nekaj posebnega. Niso mi usojeni. Dala sem jih nazaj na polico.


Nimam preveč rada običajnih stvari. Hkrati pa jih obožujem. Zajtrk v postelji. Poležavanje na sedežni z najljubšo revijo. Skupno kosilo. Kolesarjenje do centra. Sladoled. Kava. Jutranja. Opoldanska. Mogoče celo večerna. Klepet. Dober film. Risanka. Sprehod. Čimbolj jih vsrkam, da so čimbolj moji. Me prepojijo s preprostostjo trenutka in veseljem. Živim! Najboljše je še pred mano! 

Love feels good!

Ni komentarjev:

Objavite komentar