četrtek, 16. februar 2017

Rajsko...

Dobre stvari se vsak dan dogajajo, samo da ni toliko obveščanja o tem. Po poročilih samo drama, nesreče. Ko pa pogledam svoj dan, me zjutraj presenetijo intenzivne oranžno prelivajoče barve vzhoda. Sin se že prebuja, zdrav je. Spijem kavo. Vidim kakega smešnega miniona na fb. Pišem, to kar me veseli. Poklepetam s prijateljico. Kaj dobrega pojem za zajtrk… Sprehod. To so samo osnove. Koliko drobnih trenutkov se še zgodi vmes, ki mi polepšajo dan.

Mislim, da se ne bi časopisi toliko prodajali, če bi pisali o dobrem. U, veš kaj se je zgodilo!? Ne. Kako nisi videl?! Kaj? Pa kje ti živiš!?! Ne vem koliko letal je varno prispelo na letališče. Vsa. (Tudi Turkish Airlines… (Samo hecam se! Imajo izredno dobro sladico na letalih… To moraš poskusiti, vseeno kam letiš…))

Tako se je meni danes zgodilo. Samo s kolesom sem šla v center. Kolesar se mi je prijazno nasmehnil. Nisem vedela na katero stran bi se mu umaknila. ko sem vozila po nasprotnem pasu (samo malo, manj kot kilometer...!). Nisva se zaletela… Videla sem ful dobro obleko! Črno! Oprijeto! Imitacija usnja. Seksi! Tako sonce je sijalo, vabljivo… Še prej mi je ljubi pripravil zajtrk. Tako lepo se je potrudil, čeprav ima naporno izpitno obdobje (You can do it!). Vzel si je čas. Tudi za kavo. S sinom sva malo poklepetala zjutraj. Drugi teden so počitnice! Uradnica je bila neizmerno prijazna. Vse sva uredili. To tudi ni vsak dan! Orhideja mi bo začela cveteti. Sedaj pa pijem kavo s penicami na sedežni… Pa če to ni raj, potem pa ne vem…


Rajski dan v vseh pogledih! Cmok! Cmok!

Ni komentarjev:

Objavite komentar