sreda, 25. januar 2017

Minion love... !?

Zdaj še tako pijem samo brezalkoholne koktajle. No obe s prijateljico. Niti ne more več priti do pomote… Časi se spreminjajo. Pa imajo dobre čaje tudi. Pa božansko kavo. S penicami do stropa.

Včeraj se mi je raztrgala moja najljubša torbica. Ljubkovalno. Taška. Moja taška. Bila je tako praktična, ker je imela lepo obliko. Elegantno. Vanjo sem vedno spravila polovico nakupa. Brez težav. Danes moram na lov za novo. Jupi! Happy!

Včeraj sem poslušala dr. Philla. Zamujevalec se počuti, kot da je glavni minion v mestu, da se svet ustavi, ko prispe. Kljub zamudi. Da je tako pomemben, da ne more pustiti dejavnosti, ki jo dela.

Včeraj je minion zamudil. Ne samo pet minut. Poklical je komaj čez tri četrt ure. Kupil sem ti rože. Res? Daj si jih na mizo. Vodo z vaze pa si vlij po glavi. Prišel je eno uro bolj pozno. Včasih pač dejanja govorijo glasneje od besed. Veliko mi pomeniš. WTF?! Kje pa te si?! To je čisto nespoštovanje. Mene. Mojega časa.

Vse me je minilo. V trenutku. Še zdaj sem jezna. Besna. Potem pa zanimivi del. Izgovori. Nisem gledal na uro. (Po telefonu štrka vsako minuto…) Sploh nisem opazil, da sem bil tam več kot dve uri. Meni se je zdelo, da sem se na hitro oglasil. Ne vem. Včasih res ne vem, kaj je z mano, da sploh prenašam take neumnosti. Res. Mislim, da rabim jaz vedro mrzle vode na glavo. Preveliko toleranco za neumnosti imam. Res. (Opomnik: kupi res veliko vedro. Ali stopi kar pod tuš. Mrzel.)

Zaslužim si moškega, ki me obožuje. Ceni moj čas. Je z mano z vsem srcem, ker si to resnično želi. Si želi moje bližine. Mu pomenim vse na svetu. Verjamem, da si zaslužim moškega, ki pokliče, ko ne more priti. Mi podarja polno pozornost. Je v resnici rad z mano. Verjamem, da si zaslužim moškega, ki me resnično globoko ljubi. Mi z vsakim gibom, glasom in dotikom pove, da me globoko spoštuje in ljubi. Verjamem, da si zaslužim moškega, ki me ceni.

Vem, da je to za mojo najvišje dobro in za dobro vseh. Vem. Zaupam, da me življenje ljubi. Da me je zato postavilo pod mrzel tuš. Strezni se. Ni moja naloga, da kontroliram karkoli, ampak je moja naloga, da uresničim sebe. Sem radost. Če gre skupaj, čudovito, če ne, zaupam, da je tako najboljše zame. Za vse.

Čeprav me je bolelo, sem vredu. Nič mi ne manjka. Kako osvobajajoč občutek. Sem ljubezen. Seveda sem. Čutim, da sem vseeno dobro. Samo žalostna sem bila. Razočarana.

Če imaš s partnerjem probleme, ni nikoli rešitev, da se obrneš vstran. Seveda sva se zmenila. Že zdaj, ko to pišem nisem več tako fejst besna. (Pobesnela. Popenjena. (Peno na ustih sem si obrisala.)) Rada imam miniona. Včeraj pa ga je res polomil. Pogrnil na celi črti. Pripravljena sem odpustiti. (Prehitro?! Saj je dobil nagrado. Z mano bo lahko gledal film, ki ga sovraži, Petdeset odtenkov sive. Obožujem to pesem!!! Ellie Goulding - Love Me Like You Do! (https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo)

Objemček! Ali dva! Ali kar deset! (Nikoli ni preveč…)

Ni komentarjev:

Objavite komentar