sobota, 7. januar 2017

Jakna in še rdeča bunda z muco...

Obožujem sarmo! Čeprav vegi, je odlična. No, saj zaradi tega je fantastična, ker druge tako ne bi niti jedla. Kako paše nekaj toplega zvečer! Samo zagrejem si jo in njami, njami!

Danes sva bila s sinom malo preveč nagajiva. Ni se mi zdelo tako, dokler nisem padla naravnost s sedežne na tla. Nisem mogla verjeti. Kar obležala sem... Prej se še mi je zdelo zelo igrivo in smešno. No potem pa sva oba ležala na tleh in se še kar dalje žgečkala. Ko sem hotela pobegniti kot črv, nisem nikamor prišla. Tla so spolzka in me je sin vedno nazaj potegnil. Sploh ne vem, kako mi je uspelo pobegniti…

Včeraj mi je sodelavec za hec skril bundo pod neke stvari v škatli. Avto sem imela parkiran blizu. Hitro sem letela do njega kar v jopci. Ob polnoči… Malo sem jo iskala. Malo. No pa me je čakala danes v jedilnici. Smejali smo se pa tudi malo na ta račun, da bo moral šefico on poklicati, če bom zbolela… Sem pa danes imela zato jakno in bundo! Mraz je mraz! Ampak danes ne!


Jutri pa praznovanje. Ati ima rojstni dan. Ali pa pojutrišnjem. Praznujemo kar dva dni skupaj, ker ima napisano devetega  petnajst minut čez polnoči. V resnici pa je bilo osmega. Spomni se… Saj ne, mama mu je povedala. Komaj čakam druženja z našimi! Skupno kosilo in kavica! Jupi! Vohuuuuu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar