sreda, 4. januar 2017

Prikupno pogumna...

Lani sem si pa upala! Lase sem si porezala na kratko… Prej sem imela vedno dolge, vsaj do ramen.

Spomnim se, da sem si porezala špice za kaka dva centimetra. Imela sem razcepljene lase. šla sem nekaj po nakupih, zgrabilo me je, da si jih porežem. Ko pa sem to povedala takratnemu fantu, pa je bilo celo alarmno stanje. Zakaj nisem povedala? Zakaj si sploh režem lase! Sploh mu nisem več všeč taka… Dve uri sem se neustavljivo jokala, ker me zdaj nima več tako rad. Preveč. Kake neumnosti sem prenašala!

Letos je bilo drugače. Želela sem si novo frizuro. Naveličana sem bila skozi iste. Fant je kar zapeljal z avtoceste k njegovi frizerki. Naredila mi je kratko gobico. Nisem se mogla navaditi. Zato sem si dala še bolj na kratko. Čisto. 

Že prej sem si želela tako frizuro, pa si nekako nisem upala. Pa kako bi mi to stalo v zrak… Pink ima cel bataljon frizerov. Zdaj pa sem že tako imela kratke lase. Samo malo sem si še jih skrajšala. Tudi mojemu ljubemu ni bila frizura všeč. Zdaj pa sem že toliko modrejša, da mi to ni več tako pomembno. Rekel je, saj ni slabo, samo navaditi se moram.


Če po resnici povem, sem se že tudi te frizure naveličala. Ampak vsaj probala sem jo. Dobro mi stojijo lasje v zrak in všeč sem si z napol irokezo… Dokler mi ne zrastejo nazaj! Pogumno naprej! Cmok, cmok!

Ni komentarjev:

Objavite komentar