nedelja, 16. april 2023

Udobno ali me že stiska?

Prav zanima me, kako je zares biti bogat. Verjetno še imaš enake strahove in skrbi, kot si jih imel prej ali še jih imaš več. Če pa pogledam, pa je merilo bogastva – zdaj – samo materialno in denar. Kaj če bi merili bogastvo v prijaznosti, v tem, kako dobra oseba si in se izražaš ustvarjalno! Potem sem jaz zelo bogata! Najbogatejša daleč naokoli! Danes sem še bolj radodarna in še bolj delim svoje bogastvo dalje!

Kaj pa potem sprejemanje? Lahko sprejemam? Ali vidim svojo vrednost samo v dajanju!?

S Susan Ashley imamo tako dobre meditacije in zdravljenja na youtubu, ki mi vedno odpirajo nova vprašanja in razkrivajo nove podobe. Znam imeti? Znam obdržati? Znam širiti svojo energijo? S koliko obilja se počutim udobno in kaj se mi zdi že preveč?

To je vedno rekel Boris Vene, da naj pogledam v svojo denarnico. S toliko mi je zdaj udobno. Toliko zdaj zmorem držati pri sebi. Tako kot z denarjem, tako z energijo. 

Če denar takoj porabim, kaj takoj naprej podarjam svojo energijo? 

Ali bi je zmogla zase držati malo več, da bi lahko ustvarjala svoje srčne želje? 

Kaj si zares želim?

Kaj si zmoreš zamisliti, da je zate vse mogoče? Kaj če bi se vedno znova to opomnila!?

Ljubek srečen ustvarjalne kreativen lahkoten pristen živahen domač ljubek dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v tvojem srcu! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar