sreda, 19. april 2023

Pretakanje energij domačnosti!!!

Zanimivo je, kako hitro se izkaže, kdo je resničen prijatelj in kdo je samo kolega. Ali kdo je resnična prijateljica ali kdo je kolegica.

Eno se občuti kot zasliševanje ali samo poslušanje, nalaganje – drugo pa je čista zanimiva raznolika komunikacija, ki teče od enega do drugega.

Včasih imam svoje dneve, ko sem rada sama. Zdaj so taki dnevi. Rada imam svoj popolni dom zase in uživam v njem. Ustvarjam si tišino. Samo sem in ustvarjam. Komaj čakam, da se pomaknem naprej.

Zdaj pa je čas, da si zares ustvarjam še večje udobje.

Lahko sem zadekana v kociko na sedežni in pristno uživam. To je zdaj moj najlepši čas. Pa še vreme ga podpira, saj je zunaj vedno bolj mrzlo. Stvari se odvijajo zanimivo hitro in je kar temperamentno. Zato si še bolj želim srkati in sprejemati udobje doma kot moje naravno stanje. Tu ni nič od zunaj več pomembno. Tu je zdaj življenje drugačno. Umiri se. Pristno je. Toplo in domače je. Objema me z ljubeznijo in dobrodošlico. To je moje zavetje in zasebnost.

Kako si lahko danes ustvarjaš domačnost in toplino? 

Ustavi se in se radosti vsakega lepega trenutka. Komaj čakam, da bo večer, da si prižem svečke in se udobno namestim v postelji in počasi srkam čajček. 

Ljubek domač pristen topel udoben dan!




🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Če se občuti dobro, potem je dobro! Ljubezen se občuti fantastično! Zate je vse mogoče! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar