sreda, 12. april 2023

Resnična narava!

Zdaj pa je čas ustvarjanja resničnosti.


»Sreča in ustvarjalno izražanje je tvoja resnična narava!«

Susan Ashley

 

»Bog najde pot, kjer poti ni!«

Florence Scovel Shinn

 

Kako se lahko danes počutiš malo bolj srečno?

Kako lahko dopustiš, da se ti pokaže pot?!

Danes je dan zaupanja srcu!

Danes je dan zaupanja v rešitve!

Čutim, da sem naletela na »zanimivo situacijo« in zdaj je čas, da vzamem svojo moč nazaj! Želim se udejanjati. Vem, da sem videla močne ljudi, kako so zlorabljali svojo moč. Zato nočem imeti nič z močjo! Ampak! Kaj če jaz svojo moč uporabim za dobro!?! To pa bi bilo! Saj ne rabim biti taki »pesjan« kot so drugi – sigurno so daleč od luči in ljubezni v srcu! Jaz pa imam ljubezen v srcu in sem dobra po srcu – zato bom svojo moč uporabljala za kreiranje dobrega in še več luči!

Sreča je moja narava! Sreča je moja prava narava!

Saj vem! To so mi vedno želeli zanikati, jaz pa sem vedela, da ni naivnost biti srečna! To vedno kar sijem, ko sem priklopljena na svojo pravo naravo! Sreča je moje naravno stanje. To je moje resnično naravno stanje! Potem komaj zares sem!

Hvala! Hvala za ta opomnik!

Ustvarjalno izražanje je moje naravno stanje! Tudi to so mi želeli vsi zanikati! Pa ne gre! Premočno je v meni! Zdaj zaupam, da je to moje edino pravo poslanstvo, da sem srečna in da se ustvarjalno izražam! Zato sem tu! Zato sem živa! Zato sem prišla, da razveseljujem druge s svojo srečo in svojim ustvarjalnim izražanjem! Po tem sem vedno hrepenela! Zdaj pa vem! Vem! To je moje! Zdaj pa si želim še bolj ustvarjati lepote sveta in sonca!

Kaj pa tebi poganja kri po žilah? Kdaj pa tebi poskoči srce?! Danes se poslušaj in udejanjaj kaj lepega zase! Bodi to, kdo si! Vzemi nazaj svojo moč in jo uporabi za pozitivno navdihnjene akcije!

Ljubek srčkana srečen pisan lahkoten vesel jasen iskren živahen blažen edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Danes je dan izpolnitve! Življenje je čarobnost! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar