četrtek, 13. april 2023

Kompas srčne smeri!!!

Lahko sem čista jasnost. Lahko sem blaženost in veselje. Jaz sem živahnost in radost v vseh pogledih. Spontano se predajam temu trenutku in uživam v njem! Obožujem sonce! Obožujem, kako mi poživi vsako celico mojega telesa. Zdaj je čas prazničnosti. Zdaj je čar življenja izražanje kot ustvarjano bitje. To je tvoja pravica. To je tvoja prava narava!

»Sreča in ustvarjalno izražanje je tvoja resnična narava!«

Susan Ashley

Samo si želim biti srečna v vseh pogledih! Samo si želim biti pristna v vseh pogledih! Samo si želim ustvarjati z vseh strani srca v vse strani neba. Zdaj je kompas moje srce.

Jaz tako obožujem pisanje!

Lahko še je ne vem kakšna megla v mojem srcu in se potem razjasni! Samo, da si napišem, dam iz sebe in se nekako pomenim s sabo in bogom. To je to. Potem ne rabim nič več.

Kako pa najdeš ti svojo pot do svojega srca nazaj? Kako pa se ti povežeš nazaj s svojo pristno naravo? Danes je dan povezovanja! S sabo! In drugimi – seveda! To je čisti užitek!

Ljubek srčkan lahkoten pisan vesel celovit živahen edinstven spontan nagajiv šarmanten dan!



🌷 P.S.: Blažena sem, da lahko živim in ustvarjam! Življenje je tako radodarno do mene!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar