nedelja, 14. julij 2019

Zajtrk!

Oblekla sem si kopalni plašč in samo padla v posteljo! Saj sem se preoblekla v majico.

Pozneje!

Koliko se spomnim, sem samo padla v posteljo! Naredila budilko! In zaspala!
Budilka!

Sveže sem se oblekla!

Zajtrk!

Soseda sta nama povedala, da gre avtobus pol ure prej, da sta že vprašala v recepciji. Super! Imava še ogromno časa za zajtrk!

Tako elegantno so nam vse postregli! Jedla sem tako dobro! pila sem kavo! božansko! Najboljše pa je bil kompot! Tako osvežilen! Prava pojedina! Vodo so imeli steklenicah, v posodi z ledom. Hrana je res bila raznolika v vseh pogledih. Tudi z mojega vegetarijanskega vidika!

Tako sem uživala! Najboljše pa mi je vedno, da si lahko vzamem čas!

Tudi tukaj so naju sopotniki opozorili, da avtobus odhaja pol ure prej. Kako so prijazni! Vsi! Bili smo skoraj kot velika družina – mednarodna – mešana.

Samo vzela sva kovčke v sobi, jo zaklenila, se poslovila in odšla proti recepciji.

Vmes še je bila tako vabljiva telovadnica. Uuuuu! Uu! UUUU! Imajo tekoči trak! To bi rada preizkusila! Bil je tako vabljiv! Nisem mogla, da ga izpustim! Seveda je šlo. Najprej počasi. Močno sem se držala za ročaje, saj je sin nekaj tam stiskal. Šlo je vedno bolj hitro! Bilo me je malo strah, da me bo samo izbrisal! Pa ni šlo tako drastično hitro! Potem pa sva se še menjala! Kako je bilo zabavno! To pa take norije in norčije, pa me vedno povezujejo z mojim notranjim otrokom. Tudi zunanjim. To pa me vedno tako razveseljuje! Prav uživam v sebi in raziskovanju in igranju!

Malo smo še posedeli v salonu. Potem pa spet na avtobus! Bila sem tako spočita. Bila sem čisto kot nova! V vseh pogledih!

Zdaj pa se naj prava pustolovščina začne! Letalo!

Ljubek unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Življenje je zate!

Ni komentarjev:

Objavite komentar