četrtek, 7. marec 2019

Živim... diham... sem... samo sem...

Čutim to čarobnost. Že samo to, da imam rože na mizi, da pijem kavo mi toliko pomeni. To pa mi je tako veselje. Božansko lepo in odlično se počutim. Tukaj mi je fajn. Tukaj se odlično počutim. Tukaj imam čas zase. In tukaj je moje zatočišče, ker lahko pristno izražam sebe. In pišem. To mi je veselje in to mi je pomembno. Lahko živim pristnost. Lahko živim sebe. Lahko živim uresničevanje.

Ampak ne lahko! Tako živim.

Danes sem bila tako presenečena! Prijateljica me je tako spodbudila. Spet sem o nečem na tiho razmišljala. In rekla mi je ravno to! Pa kako je to mogoče. Kaj vesolje misli bere? Ali so v zraku? Otipljive? So na razpolago? Očitno!

Vse v dobrem smislu. Še bolj vem, kaj si želim. Še bolj vem, kar si resnično želim. Še bolj čutim svojo pot. Zadovoljna sem! zdaj v tem trenutku lahko živim sebe. Vem! To mi je pomembno!
Še bolj pomembno pa mi je živeti povezanost s srcem. Vsak dan!

Kako lahko danes to uresničujem? Z nasmehom. Iskrenostjo. Situacijsko komedijo. Opažanjem lepote. Tukaj na mizi so tako lepe rože. Bele. Cvetijo. Odpirajo se narazen. Najlepše pa je, da cvetejo. Vse so razcvetene. Vse so v odprtju. Vse so raporte v vseh svoji lepoti. Prav ljubke so!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Cenim, da sem lahko tukaj na kavi in da lahko pišem. Danes je moj namen še bolj pristno in radostno živeti. Še bolj čutiti to čarobnost. Lepo mi je. Rada imam svoje življenje. Danes še bolj živim svoje radostno življenje. Queen - I Want To Break Free  (https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ)

P.P.S.: Tukaj pa je že novi navdih: https://www.youtube.com/watch?v=Ur1OyVFOqv8&t !!!Tako sem navdušena! Lepo mi je, ko ustvarjam! To me osrečuje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar