petek, 8. marec 2019

Praznovanje sebe!


Cenim, da imam tako lepo življenje. Vsak dan postaja boljše in boljše! Kako rada sem jaz! To mi je pomembno! Uživam v tem in sem lahko pristnost. Tako rada sem tukaj v tem trenutku. Tako lep je. Božanski.

Kako sem se včeraj presmejala. Uživala sem v tem! Božansko je! Še po poti domov sem se smejala! Kaj smejala! Prasnila v smeh! Kako je to bilo smešno! Še zdaj se naglas smejem, ko se spomnim. 

Veš kaj, že davno je bilo določeno, da sem tukaj, da se zabavam!

Če pa slučajno ni bilo, pa se odločam od tega trenutka dalje. Kako smešne stvari se dogajajo! 

Pestrost! Ljubkost, užitek, tako fajn je!

Kaj ni super, ko se kolesje zažene in potem kar vse teče. Še bolj ga želim spraviti v pogon.

Danes je praznovanje žensk. Ženskosti. Kdaj sem se jaz počutila kot ženska? Kdaj sem začutila svojo ženskost? Kako jo občutim zdaj!?

Privilegij je, da sem lahko ženska. Privilegij je, da sem svobodna v svojem ustvarjanju, da sem lahko sreča in pristnost. To si želim živeti vsak dan bolj.

Vedno bolj prihaja na plano moja igrivost. Odlično se počutim, točno zaradi tega, ker sem, kdo sem.
Ni vprašanje ženskosti ali moškosti. Oboje je lepo. Oboje je lepo doživljati. Različnost je lepa. To je pestrost. To je resnična polnost vseh nas.

Si dovolimo biti kdo smo, ne glede na spol ali pričakovanja družbe? Danes je dan za pristnost!

Srečen dan žena! Lepo praznovanje! Danes se dobimo skupaj z vsemi sorodnicami in mi je tako fajn, da bomo klepetale o vsem!

Ljubek sijoč pristen sončen srečen dan!


Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi! Poslušaj svoje srce! Bruno Mars - Just The Way You Are (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

P.P.S.: Tukaj pa novi navdih: https://www.youtube.com/watch?v=Ur1OyVFOqv8&t !!! Tako sem navdušena! Lepo mi je, ko ustvarjam! To me osrečuje! Naročite se na moj kanal in všečkajte, to me osrečuje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar