ponedeljek, 4. marec 2019

Tra la la lala la lala

Kako je lepo zunaj. Čisto drugače je, ko je vse oblito s soncem. Tako me je zalilo na sedežni! Rada imam sonce. Sploh tisto od znotraj. Sem kaj povezana s svojim srcem? Sem kaj pristna? Sem kaj samosvoja? Sem kaj čista pristnost?

Najpomembnejše v življenju mi je, da sem res povezana s svojim notranjim svetom. Vodstvom. Intuicijo. Spoznanji. Modrostjo. Mirom. Harmonijo. Srečo. Radostjo. Igrivostjo. Navdihom. Plesom vsega v meni. Zabavnostjo.

Včeraj sem gledala malega otroka, kako je bil sproščen in navdušen glede vsega. Srečali smo se v trgovini. Večkrat. Glede vsega je bil tako dobre volje in kar govoril je in govoril. Glasno. Zabavno ga je bilo gledati, kako uživa ob neki tako vsakdanji stvari, kot je nakup.

Se spomnim sebe, ko sem bila mala punčka? Ko sem tako ljubila ves svet okoli mene. Vse mi je bila izjemno vznemirljiva pustolovščina.  Se še spomnim tega vznemirjenja, ko sem komaj čakala, da je dan, da se začne nova pustolovščina. Ati in mami sta še spala. Jaz pa sem že raziskovala okoli. Z vsem srcem sem imela rada vsak dan posebej.

Ne, ker je bilo kaj posebnega. Ne, ker smo kam šli. Ne, ker je bilo kako praznovanje. Ne! Že sama živost in igrivost in sploh raziskovanje novega dne mi je bilo čisti užitek. Moja radovednost me je vodila. Po navadi k potoku ali v gozd. Tam sem se potem igrala ure in ure, dokler me niso poklicali na kosilo.

Kje je moja otroška igrivost? Kje je moja spontanost? Kje je moja radovednost? Odkrivanje novega vsak dan sproti? Tako rada imam to samosvojost. Kam me vodi pot? Vedno tja, kam me vodi zanimanje. Lahko sem jaz. Lahko uživam ob teh raziskovanjih. To me osrečuje. Vse sprejemam kot je. in pustim, da me raziskovanja vodijo dalje.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Cmok!















P.S.: Poslušajmo še bolj svoje srce. To je naš glavni vodnik. Kam te vodi danes? Pustolovščina dneva, prihajam! Rod Stewart_have i told you lately (https://www.youtube.com/watch?v=-C-YqmLtVJ4)

P.P.S.: Kaj ste že videli zadnji navdih? Ja videli!?! Pridružite se mi na youtubu:  https://www.youtube.com/watch?v=x6mPQClf5pA&t

Ni komentarjev:

Objavite komentar