sreda, 6. marec 2019

Polepša mi dan!

Kako dobro mi dene sok iz zelene! Zdaj sem se že čisto navadila na okus! Prav dobro mi je! Počutim se tako polna energije in radosti in mi je super, da sem lahko pristna. Kako rada delam to, kar mi je resnično pomembno, kar resnično ljubim. To sem jaz. In rada sem jaz.

Kolikokrat nosim masko. Zadržanosti. Lepega obnašanja. To se ne spodobi. Ni primerno! Dovolj je! Čas je, da se razcvetim v vseh sovji pristnosti in edino to mi je pomembno. Zdaj sem v tem času jaz. Izražam se kot to telo. Sem kot ta videz. Sem ko ta osebnost. Zakaj ne bi vzela tega, in samo bila? Uživala. Za zdaj tako tega ne morem spremeniti. Pa saj je dobro! dobro se počutim v svoji koži.

Rada bi samo še bolj stopila v ta vidik sebe, ko sem kot duša. V vseh primerih, kakorkoli se zgodi, sem še vedno duša. In na ravni duše, je vse čisto vredu. Vse je čisto dobro. Vse je popolno. Odvija se radostna rast. Vsaka izkušnja mi bogati življenje. Vse mi je dragoceno. Vse je za moje najvišje dobro.

Zdaj sem v situaciji, ko si še bolj želim biti pristna. Vse v meni kliče, da sem lahko še bolj samosvoja. Najprej so tukaj malenkosti. Kot nalakirani nohti. Tako mi je všeč, ko si vse nalakiram z eno barvo. Potem pa dodam kake tri v bolj močni barvi. Ali z bleščicami. Vem, da so samo nohti. Ampak kaj ni tako v vseh stvareh…

Zakaj si ne bi naredila vsega malo po svoje, če mi je potem lepše, če mi je potem bolj toplo pri srcu, če si tako polepšam dan?

Ljubek sijoč pristen srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Kaj ko bi danes uživali v tem, kdo smo v resnici. Danes je naš dan! Tukaj smo, da smo pristni. Poslušajmo svoje srce. To je naš glavni kompas!

P.P.S.: Zdaj pa je že tu nov vlog, za navdih... https://www.youtube.com/watch?v=AxjD_7GoZBE

Ni komentarjev:

Objavite komentar