četrtek, 12. julij 2018

Sem že tu!!!

Tako, pa so moji dnevi na morju!

Nekaj tako lepega je, ko se peljem ob morju. Cesta je čisto blizu. Vidim jadrnice, kako se zibajo tam naokoli. Lepo je. Tako modro morje, čisto temno, pa vseeno sijoče modro. Valovi se tako lepo zibljejo. Ustvarjajo tako lepo neenakomerno gladino polno odsevov.

Ljubko je tukaj. Ljubko je imeti ta raj, tako blizu. Vem. Samo usedem se v avto. Malo in sem že doli. Potem pa samo sem. Brez dolgega seznama vsakodnevnih obveznosti. Nič. Samo "čilanje". Kaj je spet ta beseda v slovenščini. Sprostitev, no to ja. Na polno! In ko misliš, da ne bo šlo več, še malo zraven. Tako. Za zabavo.

Danes mi to pomeni listanje revije. Branje tako zabavne knjige. Pitje kave. Pojedla sem že čisto sveže fige iz drevesa. Lepo je tukaj, veš. Zelo zelo lepo.

Bel oleander je ves v belini cvetov. Vidim na modrino. Srknem kavico. Najlepši pa so mi moji pinki nalakirani nohti. Samo tako. Ker so lahko. To pa mi je v tako veselje. Pa seveda barvno usklajen šal s podobnimi odtenki, tako za kombinacijo.

Sprašujem se, kaj je moj namen v življenju. To tako vem, da sem srečna.

Zanimivo pa se mi zdi, kaj je moje poslanstvo. Samo, da to srečo delim z drugimi. Sem jim na tak način v navdih.

No, pa sem mislial, da ne vem. Vem vem.

Če pa ne bi vedela. Pa bi si rekla, kaj pa bi bil moj odgovor, če bi vedela? Takoj bi odgovorila, kaj naj storim. Če bi vedela, kaj bi naredila? Šla bi k morju, ga poslušala, še več čilala. Tako prijetno toplo je sonce na nogah. To pa je izjemnost. To pa je dopsut. To pa je morje! Božanskost! Popolnost. Čista popolnost!

Ljubek pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!








P.S.: Ljubezen je v nas. Širimo jo okoli! Katrina & The Waves - Walking On Sunshine  (https://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U)

Ni komentarjev:

Objavite komentar