sreda, 4. oktober 2017

Vooohuuu!

Danes je dan za pinki obleko. Plašček. Pinki verižico. Čevlje z ne previsoko petko, ker bi se rada gibala lahkotno. Ne pa pazila na vsako luknjico v tleh, da se bova sprijeli. Spotikali. Danes teče vse bolj na ležerno…


Moje življenje je tako lepo. Zjutraj je bila megla. Ampak samo zame zdaj sije sonce. Najprej je malo pokukalo ven in se skrilo. Pa spet malo. Zdaj pa me tako lepo greje!

Danes je dan za potovanja. Vase. V vse, kar je dobrega v mojem življenju. Tega je ogromno. Najbolj pa sem hvaležna za mojo sestro. Ob kateri sem lahko vse, kar sem (tudi muhasta… redko... priznam...).

Hvaležna sem za tako lepi dom. Za svobodo gibanja, ki mi ga daje avto. Za vse moje sorodnike, ki so tako edinstveni. Za moje lepo mesto, kjer sem doma. Za vse prijatelje, ki me razveselijo.

Veš kaj pa mi je najbolj všeč. V mojem življenju? Seveda jaz. Všeč mi je proces postajanja. Všeč mi je, koliko smešnih stvari, ki mi včasih ne bi bile tako smešne, se mi zgodi. Vsak dan se lahko veliko smejem na glas. Ustvarjam si življenje, kot si ga želim. S polnostjo. S svobodo. Za nagajivostjo in lahkotnostjo.

Rada imam svoje življenje. Z vsem srcem. Pa sebe tudi, se razume. Opažam pa, da sem do sebe veliko bolj ljubezniva, nežna, ne tako trda, sočutna. Opažam bolj dobre stvari pri sebi in drugih, prej kot slabe.

Danes pa si bom uresničila željo, ki me že dolgo čaka. Ampak, čas je. Kako se že veselim! Nekaj za dušo in mojega raziskovalnega duha!

Lep prazničen pristen dan poln užitka!!!




P.S.: Vsak dan je praznik! Danes pa tako ali tako! Kool & The Gang - Celebration (https://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M)

Ni komentarjev:

Objavite komentar