četrtek, 19. oktober 2017

Sled biserov...

Včeraj sem bila tako dolgo v moji ljubki roza pidžami, ki jo obožujem! Dan pidžame!!! Pa tako ljubko izgleda, ko ima psičke gor, take lepe, bele. Izjemno lepo darilo! V moji najljubši barvi!!!

Nekako mi je skoraj zmanjkalo časa za kavo v kavarnici. Res pa je, da sem se pogovarjala po telefonu, si skuhala izjemno dobro kosilo, si skuhala kavo doma, ki je potem nisem spila. (Jo pa zdaj pijem… zvečer...) 

Kaj sem napisala maratonsko pogovarjanje po telefonu… S tem, da imam zjutraj tako obrede (počasnega prebujenja…). Postelja je zakon!

Nisem vedela kam na kavo. Nekaj sem poslušala o tem, da naj poslušam intuicijo glede vsega. Tudi tega, kam bi šla na kavo. In seveda sem dobila popolno sliko. Veliko drevo. Drava. Moja ljuba reka. Čisto pri vodi. Točno tja grem! Tja si želim iti! Točno tako sem si zamislila in dobila sem čisto jasno sliko!!!

Labodi so v lesketu sonca puščali tako zlato svetlikajočo sled za sabo. Tako ljubki so bili! Kot bi za njimi puščali plavajoče bisere zlate biserne barve...

Bilo je tako polno. Vse. Dobila pa sem mizo! Kljub vsemu!!! Kje drugje kot pod drevesom! Zlato rumenim. Kdaj pa kdaj je padel kakšen list čisto blizu mene. Labodi so plavali mimo. Čutila sem tako srečo. Mir! Izjemnost! Rada sem tukaj!

Super, da so še tako topli dnevi, da še lahko sedim zunaj in uživam v svežem zraku. Bila sem v kratkih rokavih!

Navdih pa je kar tekel in tekel. Z lahkoto sem popisala par strani! Kava je bila božanska. Tako prijazni ljudje. Polno turistov. Ljubek kraj.

Počutila sem se kot na dopustu. Sproščeno... Igrivo! Lahkotno! Ležerno! Rada imam take dneve... Oddih čisto na dosegu roke... 

Življenje je tako lepo in prikupno simpatično!!!

Izjemen dan poln zlatih biserov srca! Cmok! Cmok!


P.S.: Res je! Bisere imaš v očeh! Lepša kot si kdaj bila... OTO Pestner & Franjo Bobinac - Bisere imaš v očeh (https://www.youtube.com/watch?v=7H8TQX2uDMM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar