petek, 20. oktober 2017

Razvajanje... uuuu...

Danes je dan za razvajanje. Dobila sem darilo. Presenečenje. Čisto blizu mene. Mojega ljubega doma.
S kolesom sem bila tam, kot bi švignila. Vse je šlo tako tekoče. Takoj sem našla, kje je.

Usedla sem se na sedežno, ker se je gospa ravno pogovarjala po telefonu. Imeli so veliko gnečo, pa sem vseeno hitro dobila termin. Prostor je bil elegantno urejene v nežno pastelnih tonih...

Prijazna gospa me je pozdravila, mi povedala, kjer lahko pustim stvari. Dobila sem smešne natikače. Svojo sobo z drsnimi vrati. "Tukaj se uležite, ko se slečete," mi je rekla.

Soba je bila tako lepo urejena. Imela je zalti pladenjček s pinki stekleničkami. Lepo je bilo. Svečkami. Čisto po mojem okusu.
Čakala sem na masažo! Spomnim se, ko sem bila prvič. V Turčiji. Dobila sem maserja, ki je bil kot Antonio Banderas… (Preveč sem povedala…) Najprej savna. Potem pene. Potem masaža! Božansko.
To pa mi je taka sprostitev. Uživala sem v vsakem trenutku. Nekje okoli lopatice me je tako žgčekalo. Vedno, ko je tam pritisnila na neki liniji. Rekla je, da imam vozličke. Dobro, da so samo vozlički… 

Žgečkalo pa je tako, da se nisem mogla nehati smejati! Na glas!

»Ene žgečka, ene boli!« mi je rekla moja maserka.

Imela je tako dobro tehniko masiranja. Tako strokovno. Počutila sem se čisto razvajano. Na koncu sem še imela reflekso terapijo nog. Pa še masažo obraza z masko. Res sem uživala v polnosti. Najbolj pa sem uživala v masaži hrbta. To pa je bilo tako dobro! Dokler ni prišla do lopatice in je bilo še boljše, ker je žgečkalo kot noro!

Cela sem se svetila od maske in olja! Dišala sem po limoni! To pa bi si želela večkrat privoščiti! Odlično je bilo! Popolno, četudi ni bil Antonio Banderas s čopom. Počutila sem se prenovljena, sveža, razvajana. Res lep dan!

Hvala za čudovito darilo! To pa je bilo srčno!

Lep dan, poln razvajanja…


P.S.: Življenje je tako čarobno, prekrasno, izjemno sijoče! V ritmu tanga pa še bolj!!! Antonio Banderas - Take the Lead - Tango Scene (https://www.youtube.com/watch?v=6lAKlYTQVKY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar