petek, 8. september 2017

Žarenje! Ogenj!

Neverjetno sem hvaležna, da se vozim na delo in da lahko poslušam zanimive ideje kar po poti. Uživam v vožnji in se še učim zraven. Okoli mene pa so vedno tako lepi oblaki, reka, gozdovi, drevesa, sončni zahodi… Narava, ki potuje ob meni, je res izjemna.

Ponoči pa zvezde, tako lepa luna in oblaki, ki naredijo vse malo bolj skrivnostno… ljubko.

Včeraj sem poslušala tako smešne odseke! Kupiš si najboljši avto in ga potiskaš okoli. Brez da bi ga vozil. Oziroma, da bi ga napolnil z gorivom in vozil. To je tako, ko nismo priklopljeni. Pri sebi… Ali pa, da kupiš najlepši, najboljši toaster in ga ne priklopiš na elektriko. Potem pa rečeš, da je tako čisto brezveze in neuporaben.

Seveda sem poslušala Abrahama (Hicks)… ima tako neverjeten smisel za humor, čisto po mojem okusu in jasnost.

Še o tem je govoril, da pričakujemo od drugih,
da bi nas dvigovali, ko je to čisto naša naloga. Prioriteta. Drugi so muhasti. Ne držijo nas vedno v središču pozornosti. Razmišljajo še o čem drugem…

Torej! Sama sem odgovorna za svojo srečo in sem z veseljem neodvisna…

Za mene je ta povezanost z notranjim kompasom meditacija. Sprehod. Slikanje. Uživanje ob kavi. Uživanje ob dobri hrani. Klepet z prijateljico, ki je zelo povezana… Smeh otrok in nagajivost. Izbiranje oblačil, ki so izjemno lepa skupaj. Smeh. Rože v vazi. Fotografiranje. Dialog. Opazovanje narave v vseh odtenkih. Pisanje. Vožnja. Potovanja. Morje. Živali. Humor. Zabava. Užitek. Učenje. Izražanje. Pristnost.

Sledim svojemu sijaju…


Sijajen pristen dan! Objem! Cmok! Cmok!



P.S.: Predtlakovanje k sreči!!! Obožujem! Gremo na pot!!! AC/DC High Way To Hel (https://www.youtube.com/watch?v=SgLy-6yj1Ws)

Ni komentarjev:

Objavite komentar