ponedeljek, 4. september 2017

Ščegetanje... brez besed...

Ne morem povedati, kako sem srečna! To je tako veselje! Tako sem srečna, da kar nisem mogla spati!?! Pa sem vsaj sliko dokončala!!! To je izjemno! Kaka občutja! Še zdaj imam solze sreče v kotičkih. Kar se ne morem nehati smejati… Obožujem!

Če že nisem mogla spati, sem zraven, da sem dala perilo prati, še pisala pesmi. Take. Simpatične. O ljubezni… Kako mi pralni stroj dobro pere! Vse mi tako diši po svežem perilu! Danes je sonce, da mi ga bo v trenutku posušilo! Mogoče ne v trenutku, ampak hitro pa!

Kako mi je bilo smešno, ko sem slišala Alena Cohena, da sporočilo o poslanstvu ne pride vedno tako dramatično! Ne govori vedno goreči grm! Bolj je glas intuicije. Rada bi pisala. To me osrečuje… Rada bi slikala, obožujem ustvarjalni proces in mešanje barv… To je potem to. Temu ni za oporekati. Ob tem čutim neizmerno ljubezen in navdih…

Kaj sem napisala, da zdaj pa imam končno nove dišeče palčke. Po pomoti sem že dvakrat kupila dišavo, ki je jagoda in še nekaj zraven. Vem, gledala sem samo, da je pinki barve od zunaj!  Dišalo pa je po energijski pijači! Ahhh! No ja, saj sinu je bilo všeč! V tretje gre rado, ker zdaj pa imam vanilijo! Božansko!

Kuhala sem ti tako dobro kavo! Mojo najljubšo! Ali pa samo ima tako izjemne okus, ker sem tako srečna! Vsak srk mi ej v taki užitek! Ne vem, če si še ne bom skuhala še ene! Pa še iz moje najljubše roza skodelice je: »Love it!« Nikoli mi še ni bila tako okusna! Obožujem!

Neverjetno! Kako sem napredovala! Sem vsekakor delo v nastajanju! Ampak vse delam bolj z občutkom, z dušo! To me tako osrečuje!

Nekaj pa je, kar me vedno navdihuje. Narava. Vsak dan! Malo po malo! Sebe dajem na prvo mesto. Cenim se, da naredim, kar me dviguje! Reka prihajam! Čeprav ne vem, če še lahko grem višje! Seveda je še vedno pikica prostora za še več sreče! Ljubim svoje življenje! Vredna sem tega! Odprta sem! Pripravljena sem!

Najboljši dan do zdaj v vseh pogledih!

Srečen dan poln pristnosti!




P.S.: Včasih so besede odveč… Dirty Dancing - Time of my Life (https://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar