torek, 5. september 2017

Moč srčkov...

Kako se je rumena lepo razlila po platnu! Kot sonce danes na moj balkon, spalnico, vsepovsod… Zjutraj so se tako lepo prelivale barve vzhoda. Ne vem, zakaj še me vedno preseneti vsa ta lepota! To je zame čarobnost. Živo pisan trak, kot razmejitev še teme pokrajine in že prebujajočega novega!

Vsak dan je novo platno! Vsak dan je novo raziskovanje! Vsak dan je nova nora čarobnost! Vsak dan je še več ljubezni… kar vleče me vanjo… kako mi greje srce! Kar se ne morem nehati smejati!

Obožujem ta občutek ustvarjanja in izražanja z vsem, kar sem… Obožujem prebujanje dneva… Obožujem prebujanje ljubezni… Saj vem, vedno je tukaj, kot sonce.

Igrivost! Norčije! Užitek! Sprostitev! Srečnost! Veselje! Radost! Smeh! To so moje nove mantre za življenje. Še bolj kot mantre, pa mi je pomembno doživetje tega! občutenje! Ne samo, da se jaz na glas smejim, srce se mi smeji! Cela duša se mi smeji! Celo nebo riše srčke vsepovsod!
 
Ne morem verjeti! Bolj kot sem pristna, boljše postaja! Ustvarjam sebe! Skozi čudovite sprehode, občudovanje narave, pisanje, slikanje, smeh z ljubimi! Vse je v nastajanju! Nepopolno popolno! Obožujem!!! Polno navdiha za bedarije!!! Življenje je tako lepo! Kaj lepo! Osupljivo lepo!

Ne želim biti več nekdo drug! Samo jaz! Kako olajšanje! Pristnost! Edinstvenost! Unikatnost! To sem vedno cenila! Zdaj pa še bolj!

Danes slavim svojo popolno nepopolnost! Pot je zabavna še bolj kot cilj! Širitev! Rast! Srečna! Radost! Lahkotnost! Zabavnost! Kaj sem že napisala lahkotnost!!! Če ni že zdaj zabavno, tudi ne bo, ko bom prispela na cilj. Pa še to, ne morem, da ne bi brala Alena Cohena! Če ne bom prišla na cilj, potem je rekel, da bom zamerila vse trpljenje, ki sem ga doživljala po poti! Torej, karkoli delam, uživam ali pa neham to delati!

Zdaj pa še bolj na glas! Čudovit srečen dan! Pa naj bo zabaven! Itak!



P.S.: Samo ti poznaš tako dobro svoje srce in usodo… Poslušaj ga! Roxette - Listen To Your Heart (https://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar