ponedeljek, 11. september 2017

Višje k soncu!

Veliko poti je na goro do resnice.

Koliko navdiha! Kot dežnih kapelj!!! Kaj je moja strast? Kaj je zame magnetno? Kaj me vedno znova pritegne k sebi? Lahko po tiho. Vsak dan malo. Čisto malo šepeta v moje uho…

V resnici vem. Ni več tako tiho šepetanje, da ga komaj razločim. Vem. Samo kaj pa pozabim in delam milijon drugih bedarij. Saj ni so bedarije. Večinoma. So zanimive. Ampak tiste srčike pa nimajo. Nimajo tiste slastnosti ustvarjanja. Poetičnosti. Ljubezni. Ali pa bolj strasti. Izraznosti. Čeprav je vse na nek način izražanje. Se mi že očke svetijo. Dobila sem tako dober navdih. Za celo deževno nebo! Kaplje kar padajo name!!! Sreča!

Opazila sem, da se mi je intuicija izostrila. Dobivam jasne namige, kaj bi naj. (Ali barve...) in včasih nimam dovolj jajc, da to uresničim. (Zdaj jih imam dve škatli v hladilniku. Rezerva vedno prav pride!)

Sem pa vedno boljša v tem. In vedno je prostor za izboljšanje. Če ne bi bilo tako dolgočasno! Kaj če bi rekla, tako. Popolna sem!

Ne! To ni zanimivo! Nepopolnost je zanimiva! Potem se vedno nekaj zakvačka! In me spodbuja, da sem boljša in imam boljše zamisli, kaj si želim! Pa to je polnost življenja! To ni mrtva stvar. To je kontakt. Tok. Ustvarjanje! Rast! Ne gre brez radosti, veselja, igrivosti in zaupanja. Optimizma!

Obožujem svoje življenje in rast! Danes pa me je tako malo dežek zali, da še bolj poganjam!!!
Korenine so že globlje! Veje še višje k soncu!

Neverjetno cenim svoje čudovito čarobno življenje!!!


Juhu! Juhu! Danes pa cvetoč dan v vseh pogledih! Juuuuuhuuuu! Huuuu! Cmok! Objem!



P.S.: I love you too! Barry White - My First My Last My Everything (https://www.youtube.com/watch?v=tB54XUhA9_w)

Ni komentarjev:

Objavite komentar