sobota, 16. september 2017

Nasmeh! Siiiir!

Moj dar je, da vidim lepoto v vsem. V vsaki mali pikici. Že od nekdaj sem rada fotografirala. Kako je bilo super, ko nisem več rabila fotoaparata s starim filmskim trakom noter! Tam je bilo samo šestintrideset posnetkov. Pa še to sem po navadi imela enega, največ dva na morje samo zraven!

Spomnim se, da sem kot študentka delala tri mesece, da sem si lahko kupila fotoaparat z objektivom. Imel je izjemno povečavo! Zdaj pa je starina! Ampak kaka starina! Kako približa! Opa!!!

Obožujem digitalno tehniko.

Sosed je imel tako dober ličen mali digitalni fotoaparatek, ki mi ga je posodil. Tako sem se navadila na njega, da sem ga morala imeti. Bilo je izjemno! Obrezovala sem slike kar sproti. In imela sem neomejeno posnetkov! Tudi ko se mi je spominska kartica »zašopala«, sem lahko vse prenesla na računalnik. Kaki napredek!

Zdaj pa je tako to čisto normalno.

Moj nikon gre vsepovsod z mano! Seveda obožujem mesto Ptuj. Tudi tja je šel zraven… samo da sem spominsko kartico doma pozabila… Ampak super, da imam tako dober telefon, ki je tudi naredil izjemne posnetke… dokler ni baterije zmanjkalo. Nato pa sem uživala v čudovitem razgledu na pokrajino in sončni zahod. Pa če to ni užitek!

Skoraj bi pozabila napisati! Obožujem fotografiranje! Vse se mi zdi privlačno! Sončni vzhodi! Trava! Narava! Živali! Voda! Reka! Morje! Ptice! Ptice! Ptice! Ravno je cela jata preletela nebo! Labodi! Priplavajo čisto blizu. Imajo tako lepe očke! Vedno se mi tako lepo smejijo!!! Siiiiiiiir! Kakšna eleganca! Ulice! Stavbe! Sončni zahodi! Uuuuuu. Obožujem! Selfiji! Uuuuuu! Obožujem! Sploh ob sončnih zahodih...


Ko gre dobro, se še samo povečuje! Neverjetno zanimive ljudi privlačim v svojo bližino! Skupaj smo še samo bolj srečni! Kako smešne stvari! Čudovito!

Vse se dogaja točno tako, kot mora biti!

Ljubek čuten navdihujoč izjemen dan!








P.S.: Yes man! Just do it! Move it!!! I Like To Move It (Original Video) Madagascar (https://www.youtube.com/watch?v=hdcTmpvDO0I)

Ni komentarjev:

Objavite komentar