sreda, 13. september 2017

Limonada ali sonce?!

Ne more biti tako enostavno! Samo srečan sem in potem se vsa naključja zgodijo v meni prid! Zadovoljna sem v tem trenutku in dopuščam, da se vse zgodi.

Včeraj sem šla na sprehod. Imam novo stvarco, ki me tako razveseljuje. Brezžične slušalke. Prej je bilo vedno tako, da so se mi kabli zamotali. Vedno je bil kabelj prekratek. Ko sem želela kaj vzeti iz torbice, se mi je že tako zamotal, da mi  je glavo skoraj v torbico potegnilo… zdaj pa tako razkošje! Samo vklopim. Samo se poveže! In že neomejeno poslušam moj navdih. Zadnje čase je to Abraham Hicks. Prav obožujem njihovo direktnost in smisel za humor! Čisto moj stil! Cinizem je tudi duhovnost!

Optimistka sem šla včeraj kar v kratkih rokavih! Uuuu, kako dobro kavo sem pila z lešniki. Late machiato. Kako božansko je to bilo!

Spomnila sem se, da še potrebujem nekaj iz trgovine, ki je bila čisto blizu. Parmezan za lazanjo…
Vmes pa so bila odprta vrata galerije! Še nikoli niso bila odprta! Samo, ko sem bila enkrat na razstavi že veliko veliko časa nazaj! Kako dobri izdelki! Slastni! Barve! Kako mi je bilo všeč dekle, ki je držalo pramen las med prsti s pinki ozadjem! Izjemno!
Pot me vodi skozi sobane radosti in veselja! Točno me pozna in točno ve, kaj me razveseli! Dobro, da sem zavila tja!

Intuicija, glasek, notranje vodstvo… vedno bolj se te učim poslušati! Zakaj pa ne bi bila pot raje radostna, kot ne vem, mučna?! Kdo bi sploh izbral mučno? Če imam na voljo obe?! Vedno!

To se pa potem prileže oni rek, ko so bili v razcvetu in čisto novi časi: španskih, mehiških in še kakšnih nadaljevank. Limonad. (Priznam! Šla sem gledati Esmeraldo v Citija. Res je luškana! Simpatična in srčna!) 

Če mi življenje ponudi limone, si saj lahko naredim dobro limonado! Ampak moje limone so že davno dozorele. Zdaj spet vse cveti (vsak letni čas je lep!!!)!


Lep dan! Mogoče z malo limonade, danes? Ali veliko sonca?! Neomejeno!


P.S.: Obožujem sončne dneve!!! Obožujem svoje življenje!!! Katrina & The Waves - Walking On Sunshine (https://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U)

Ni komentarjev:

Objavite komentar