ponedeljek, 7. avgust 2017

Pregrešno!?! To pa ne!

Čarobno je opazovati dežne kaplje, kako padajo na tla. Ustvarjajo tako lepe krogece. Kroge. Polno krogov. Tako lepo šumijo. V ozadju pa gozd in črta strele. V trenutku razsvetli nebo in ga spet prepusti temi.
 
Danes pa so me prebudili sončni žarki. Lepo jih je čutiti na koži. Poljubi dneva!

Čisti kontrast od včeraj.

Kakšna moč narave! Prav obožujem to! Zanimivo, da imam v sebi tako moč.

Danes pa na lov za zvezki. Komaj čakam! To mi je vedno tako fajn. Prav uživam v tem. Nova torba! Nalivno pero! Kako dolgo že nisem pisala z njim. Kje ga sploh imam?

Super je bilo nakupovati! Kako lepe stvari imajo. Pa še prej sem nabavila kot tri dni pred šolo! Ali mogoče en teden pred šolo! Neverjetna izbira! Pestrost! Vse sva dobila! Super kalkulator! Splača se iti malo prej, kot zadnji trenutek!

Kaj je moj skriti užitek? Kaj je moj pregrešni užitek, ki je tako slasten, da ni za praviti? Uuuu! Ne povem! Sladoled! Ali pa poslušanje Miša Kovača! Ali pa ples! Miganje z boki! Pitje kave v postelji (s sladoledom, smetano, kakavom posipanim od zgoraj, malo karamelnega preliva in ščepec cimeta... in okusom po lešnikih...)! Novi čevlji! Obleke in neumorno raziskovanje ponudbe!!! Rdeča šminka! Raziskovanje ustvarjalnosti. Globine. Direktnost. Harmonija. Ležanje na balkonu in meditiranje! Čokoladne kroglice! Penice! Barve! Parfum na zapestju in še kje… Navdih! Opažanje lepot na vsakem koraku! 

Kriva sem! Priznam! Ampak čisto brez občutka krivde! Užitek je naraven! Užitek je super! Užitek je carski! Si upam? Seveda da ja!!!

Živi se samo enkrat, zakaj ne bi bilo lepo!? Zakaj bi samo životarili? Daj no! Če pa je vse okoli tako lepo!!!


Samo ljubezen je! Živimo polno, kaj bi še čakali!?! Zdaj je pravi čas! Vedno je pravi čas! Ustvarjam ljubko življenje! Na vseh področjih! 

Pregrešno lep dan! Življenje je lepo! (Že vidim tvoj nasmeh!) Objem! Cmok! Cmok! Cmok!


P.S.: Prižgi svoj notranji ogenj! Malo da pihnemo v žerjavico, da zagori… (https://www.youtube.com/watch?v=K9S5EZgIJck) Pointer Sisters - Fire

Ni komentarjev:

Objavite komentar