sobota, 22. julij 2017

Klobuk? Valda, da ja!?!

Zraven slikanja, plesa, meditacije, branja, sprehajanja, joge, rož in seveda pisanja (verjetno sem še jih veliko pozabila…) imam še eno strast.

Smejanje. Saj ne! No, malo že!

Klobuke!

Skoraj bi pozabila napisati sončne zahode! Obsedena! Priznam!

Pa morje! Čisto priznam!

Blagodejno sproščeno se je bilo zadnjič pogovarjati s starši na kavici. Imela sta malo dopusta! Potem pa slučajno vidim klobuke! Polno klobukov! Vseh barv! Nisem mogla, da bi šla mimo! Prejšnji mi je razpadel v vodi. Verjetno sol… ali morje… ali preveč norenja… ali preveč pod vodo… ali vse kombinacije skupaj…
 
Vse sem si morala probati! Seveda sta bila dva kot ulita zame! (Verjetno so bili vsi kot uliti zame, samo ti dve barvi sta mi bilo najbolj pri srcu!) Rdeče zebrasti (mislim, da ni tigrasti) in oranžen! Kako me včasih tako male stvari razveselijo!

Takoj, ko sva se dobili s sestro, sem morala z novim klobukom na kavo! Pa še vroče je, seveda!

Hvaležna sem ji za vse pogovore. Režanje skupaj in norčije. Prav paše, ko še vedno preseneti s kakšno novo foro. Pristnostjo! Pa zgodbami. Širitev v vse smeri! Super je imeti tako sestro, kot je ona! Najboljša! Polna navdiha! Kako sem ponosna na njo!

Ne morem verjeti, da nisem napisala torbic. Ali torbice! Ali kar taške, ljubkovalno. To je tudi moja strast. Lepe. Rdeče. In vse ostale…

Uh, pa čevji... brez pomisleka!

Pa pogovori! Globine... Rast... Širine... Sreča...

Pa mačke!




Divje pinki pristno strasten dan!


P.S.: Kuhanje je tudi moja strast. Zdaj imam veliko časa za to! Samo kuham še... (Saj ne... Spim tudi...) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar