četrtek, 15. februar 2024

VSE OSVOBAJAM!

Prebujena sem!

Zares!

Vsaj spim ne več! Torej sem prebujena!

Veš kaj, kar malo mi je težko prevzeti odgovornost. Rada bi, da bi me kdo ujčkal in me vodil in usmerjal. Saj vem, da sem to velikokrat že sprejela in se je izkazalo, da je bilo vse prej kot v mojo korist. Zdaj pa je čas, da jaz postanem vodja svojega življenja. Vznemirljivo je. Nekaj novega. Hkrati pa kar strašljivo! To pomeni, da sem samo jaz odgovorna za vse v svojem življenju! Za vse! Moji slabi dnevi so moji, ker sem se tako odločila. Moje odlašanje, odločitve so moje, ker sem se jaz tako odločila. Tudi, če upoštevam mnenje drugih, sem se jaz odločila, da ga. jaz sem se odločila, da upoštevam mnenje drugih, torej drugi niso nič krivi.

Sem lahko danes bolj sočutna?

Kaj sem si vedno želela prejeti od mame, pa nisem dobila?

Ljubezen, sprejemanje, toplino, srčnost, milino, sočutje, razumevanje, jasnost, stalnost, iskrenost, varnost, stabilnost, doslednost, odobravanje, objeme, nežnost, bližino, spodbudo.

Upoštevanje.

Da sem vredna ljubezni, točno taka kot sem, samo zato, ker sem.

Zaupanje.

Mir.

Srečo.

Pravico, da sem vesela in radostna, kar je moje naravno stanje.

Sprejemanje v celoti.

Tako.

To so vse stvari – no, ravno niso stvari – ki si jih lahko zdaj dam sama. Čas je, kot mi je zjutraj, pred nekaj trenutki, namignila Rebecca Campbel.

Želim si iti v naravo. Na sprehod. Si spočiti. Danes bom najbolj ljubeča mama do sebe, kar sem lahko. hkrati pa osvobajam svojo mamo, sebe in vse mame, tudi vse prednice mame, saj so dale vse, kar so le lahko. Odpuščam jim, osvobajam jih, spuščam jih, ljubim jih in sem jim hvaležna za vse, kar so dale. Sočutje je danes beseda, ki se naj udejanja na vseh ravneh, tudi do mene same.

Zdaj se bom oblekla in šla na sprehod. Zanima me, kaj se dogaja okoli hiške. Zunaj je tako lepo sonce! Juhu! Naj to sonce posije in presvetli vse koščke mojega telesa, duše in vse ravni mene, da se stopijo vse zamere, da ne gnijejo in se gnojijo več v meni. Svobodna sem. Vse osvobajam.

Zdaj je čas prehoda v novo dobo! Naj vse staro odpade in se razkolji in tako nastane novo. Zdaj je čas. Prehod je dober za vse nas.

Ljubek srčkan pristen vesel dan!



Bodi danes nežno materinska s sabo. Bodi do sebe pozorna, kot bi bila do majhne punčke, otroka in se neguj. Vso telo potrebuje počitek in nego. Danes si dajmo to skrb in nego na vseh ravneh. Bodimo materinske najprej do sebe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar