sreda, 14. februar 2024

VAU! PREBUJENA SEM!

Prepletam se s svetim in vsakdanjim. Prevladuje vsakdanje. Zato so mi pa večeri še bolj sveti. Pa seveda jutra. Moja meditacija. Ne glede, kako kratka je, je moja in to je moj čas zame. Vse poteka zame. Nič ni treba preganjati. Če bo bo, in bo super. Če ne, pa ne bo in bo tudi super. Ni več panike. Vse je potrebno umirjati. Najbolj pa pomaga, če sem jaz umirjena.

Dihanje pomaga.

Zavestno dihane.

Dokler sem še tu, je več dobrega kot slabega.

Tu sem!

Poslušala sem Larsa Muhl, da smo že vsi prebujeni. Zdaj pa je čas, da prevzamemo odgovornost za to.

Prebujena sem.

Kako lahko prevzamem odgovornost?

Ostajam v svoji energiji.

Pa še to je rekel, da smo vedno že bili nekdo – da se nam nič ni treba dokazovati ali postati nekdo. Samo uživam v tem, kdo sem. sem, torej sem. sem, torej sem nekdo. Če ne bi bila kamen, kar mogoče tudi sem, delček mene je – pa tudi kamen je zavet in je tako nekdo – kamen.

Kamen v vsej svoji lepoti, trdnosti in zaznamovan z okruški časa, ki jih pokaže kot dosežke – poln ponosa, da je to vse doživel.

Lars še je rekel – vem, veliko o Larsu, če me je pa navdušil – da naj blagoslavljamo vse svoje pretekle izkušnje in ljudi, drugače so kot trni v nas in nas bolijo ali kot da imamo to gnojna mesta. Vsaj tako si jaz predstavljam. Pa še to je rekel, karkoli kdajkoli damo od sebe: glas, misel, dejanje, besede, sočutje, vse dobimo nazaj prej ali slej. Torej, kaj želim prejemati? Torej točno to, kar želim prejemati, je zdaj čas, da dajem.

Všeč mi je, da sem že prebujena.

Ni mi treba več iskati. Ni mi treba. Pa saj ne bom.

Sem, kdo sem.

Všeč sem si.

Danes praznujem življenje.

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč prazničen dan!



Čarobnost je v zraku. Čarobnost je v tebi, podarjajo jo naprej radodarno.

Mislila sem si, kako bom to vse udejanjala v svojem življenju… vsak dan posebej, vsako uro posebej, vsako sekundo. Če pa mi ne bo uspevalo, pa bom spet vadila znova in znova. Sočutje. Sočutje tudi do sebe.

Prebujena sem. Vau!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar