ponedeljek, 6. februar 2023

Tišina zdravi

V sebi sem vedno pomirila nemir, če sem šla na sprehod. Potem se je vse postavilo nazaj v harmonijo. V meni in okoli mene. Rada imam naravo. Čutim posebno povezanost z njo. Čutim, da me tudi ona čuti in mi vrača ljubezen. To je posebna vez. Lepote. Nežnosti. Zavesti radosti in miru.

Čustva pridejo na plano, da so videna. Opažena. Želijo opozoriti nase, da lahko potem spustim, kar mi več ne služi. Če jih potiskam dol, porabljam neznansko energije za upor. Čemur pa se upiram, še bolj vztrajno želi na plano in me prav zasleduje vsak trenutek, da se izrazi.

Priznam, da sem se kar zamotila z gledanjem videjev ali poslušanju česarkoli, samo, da nisem imela prostor tišine okoli sebe. Samo, da se ne bi kaj pojavilo in bi opozorilo nase, da spet uvidim kak stari vzorec, ki mi več ne služi.

Včeraj sem bila v tišini. Miru. Malo več kot dan poprej. Bila sem na sprehodu. Prav blagodejno prija! Ne rabim več zbirati informacij, vem že veliko in če bi vse to uporabila, bi živela fantastično. Dovolj je bilo iskanja. Dovolj je bilo programiranja. Zdaj pa je čas dejanske uporabe znanja, da se prelevi v modrost.

Tišina je zdravilna. Preoblikuje in usmerja me v zaželeno srčno pot. danes si dajem še več časa za oddih od vsega. Končno lahko slišim svoje misli in kaj si zares želim!

Kako se ti počutiš brez vsakih obveznosti in v tišini? Ustvarjaj si oazo miru, ki se širi na ves svet!

Ljubek miren mogočen radosten igriv vesel pristen dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj si! Ti veš zase! Ljubek dan si ustvari! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar