petek, 10. februar 2023

Resnica pristnosti zate!

Življenje je prekratko, da bi bila nepristna in da bi verjela neresnicam. Tu sem zato, da se plast po plast razkriva resnica moje duše. Tu sem zato, da bi živela svoje poslanstvo! Tu sem zato, da bi zares zasijala! Tu sem zato, da bi cvetela!

Danes bom uživala ta dan, ker to zame pomeni biti živa! Ne želim se samo avtomatsko pomikati čez dan in ga jemati kot samoumevnega! Želim, da je najlepši do zdaj in to si tudi zaslužim! Zdaj lahko živim na polno in po svoje! Zdaj lahko zasijem! Zdaj lahko res živim!

Kaj zame pomeni popolni dan!?

Zjutraj se zbudim naravno ob sončnem vzhodu in se veselim jutra. Uživam ob vzhajanju sonca in prebujanju narave, ko ptički veselo pojejo. Sprostim se v meditaciji in zaupam, da je vse, kot je – popolno – zame in za vse. Ustvarjam čudovito vibracijo v svojem bitju. Zahvalim se za ta dan. Zahvalim se za moje čudovito telo in vse, kar sem. zahvalim se bogu za novo priložnost, da se skozi mene udejanja kot ljubezen! Potem popijem sok zelene, poslušam tišino in občutim notranjo radost. Po zajtrku se podam na sprehod med čudovita drevesa. Srkam lepoto narave in čutim harmonijo in kako sem ljubljena. Čisto sem odprla srce ljubezni. Doma si skuham odličen čaj, ga srkam v miru in zraven pišem. Blog. Knjigo. Kaj ustvarjam. Čutim, da sem v toku božanske ljubezni. Za kosilo imam veliko skledo solate! Potem grem na sprehod in občudujem vse pisane rože na poti. Čudim se lepoti narave in se zlivam z njo! Nekaj časa se ustvarjam, potem pa berem v svojem najljubšem udobnem mehkem stolu. Odpeljem se kam na krajši izlet in se povežem z reko. Zadovoljna sem, da sem veliko ustvarila. Naredim si kopel, pogledam dober film in ob meditaciji počasi zaspim.

To je zame čaroben dan. Kaj pa zate?

Danes izbiraj več tega, kar imaš res rada!

Ljubek radosten nagajiv pristen umirjen spontan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi! Sledi svojemu sijaju!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar