torek, 2. avgust 2022

Sočno sadje!!!

Kaj zares okušaš sadje?! Zelenjavo?! Hrano!?

Hvaležna sem, da je tako dobro! Jaz tako rada uživam ob dobri hrani! Prav srkam njeno slastnost! Božansko! Hvaležna sem za vse, kar mi daje. Hvaležna sem, da mi daje polnost in občutek zadovoljstva! Hvaležna sem materi Zemlji, da mi tako radodarno vse to ponuja!

Rada imam sadje! Tako sočno in sladko je! Prav napolni mi dušo in moje srce in še trebuh! Pa še veliko dobrega je v njem! Moje telo prav hrepeni po njem! Vse imam rada! Zdaj je čas lubenic in melon! Božansko!

Rada pa imam tudi moje solate! To pa je tudi zdravilno!

Navdušila sem se nad knjigo Medicinski medij Anthony William, ki mi je pomagala razvozlati skrivnost mojega telesa! Res jo priporočam. Seveda pa že imam doma knjigo Hrana, ki spreminja življenja!

Zaupaj svojemu telesu. Po čem hrepeni?! Katero sadje si želi jesti?! Kaj zares potrebuje!? Daj mu to! Podari mu tu!

Presrečna sem, da so kvalitetne knjige tako lahko dostopne. Sama sem svojo mimogrede izsledila v knjižnici in spreminja mi življenje od znotraj navzven.

Rada imam občutek, ko grem in utrgam jabolko z drevesa. Ali pa korenje z vrta! To je najboljše! Ali pa marelice! To je tako božansko in sočno! Ali jagode! Ali pa drobne češnjeve paradižnike! Kako je to prežeto s soncem! Kot bi mi dajalo energijo sonca v vsako celico mojega bitja!

Zdaj pa uživaj v hrani na polno! Naj ti prinaša čisto veselje in radost! Zraven pa še te zdravi!

Ljubek srečen igriv radosten sočen sončen barvit jasen mavričen iskren živahen kreativen celovit čaroben dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja! Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar