nedelja, 31. julij 2022

Cveti!

 Toliko že vem, pa to zares živim?!

Recimo, da je dobro podariti 10% prihodkov. Da pa je dobro tudi 10% prihodkov tudi privarčevati. Pa delam tako?! No recimo. Dokler ne pride kakšna kriza in vse porabim. Zakaj se mi ta vzorec ponavlja? Kaj se dogaja tukaj?!

Enako je z energijo. Ko se počutim dobro, to želim takoj deliti s svetom. Najprej pa bi jo želela udomačiti pri sebi. Doma ji želim narediti gnezdo, da še lahko potem bolj iskreno in močno gre naprej.

Počutim se, kot bi imela kozarec s pokritim dnom in bi že dala naprej. Pa je spet prazen. Kaj če bi pustila, da se napolni do roba in potem dajem naprej vse, kar teče čez!?! Potem bi pa zares dajala z veseljem. Pa seveda brez zamere, da mi ni bilo karkoli vrnjeno. Dajala bi iz čiste radosti.

Kaj pa bom zdaj naredila?!

Kaj pa lahko naredim?!

Stvari za mojo dušo, da se zares napolni. Prižgem si svečko, naredim si nežno glasbo, berem knjigo, grem na sprehod. Uživam.

Zdaj pa bi rada nekaj delila! Moja sestra Mojca Rakovič je napisala knjigo Pot do notranje preobrazbe. Lahko jo naročite na https://potpreobrazbe.si/ in jo definitivno priporočam! (Danes še s popustom!) Meni je čista ganjenost do solz, ker jo seveda osebno poznam! Dala vam bo pogum, da še bolj stopate po svoji srčni poti! Definitivno pa je dokaz, da če se za nekaj odločiš, lahko to uresničiš! Sestra ima tri otroke in ji je uspelo uresničiti svoje sanje! Zelo sem ponosna na njo!

Zdaj pa ti uresniči svoje sanje! Kaj si najbolj želiš na svetu?! Vsak dan stopi korak bliže! Vredna si, da se ti tvoje sanje uresničijo!

Ljubek srečen igriv jasen hvaležen kreativen jasen igriv nagajiv lahkoten žareč nagajiv strasten edinstven pristen lep dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Ti veš zase!!! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar