ponedeljek, 1. avgust 2022

Odpri svoje srce, moja draga!!!

Želim si jasnost in jo tudi dobivam! Vse se razkriva hitro in deluje v neprecenljivih razsežnostih! Zdaj pa je čas razcveta! Zdaj pa je čas obilja! Zdaj pa je čas soustvarjanja čarobnosti!

Veselimo se danes!

Praznujmo danes!

Praznujmo danes to, kdo smo!

Praznujmo danes, kako daleč smo že prišli!

Vse se odvija fantastično! Zdaj je čas sinhronizacije, resonance in harmonije.

Vse se ustvarja od znotraj navzven! In ob najmanj pričakovanem trenutku se zgodi čudež! Rada imam čudeže in odprtost in jasnost in življenje samo! Vse je dotik Ljubezni. Zdaj pa odpiram svoje srce še bolj tej močni sili vesolja, ki je vedno prisotna! Zdaj odpiram žaluzije, zavese, polkna, rolete… vse, da se v moje srce steka čista Ljubezen! Samo tako jo lahko dajem naprej!

Si odprla srce danes?

Si odprla srce ljubezni danes?

Si odprla srce zaupanju danes?

Včeraj sem tako uživala v barvah sončnega zahoda. Z zahajanjem sonca je utonilo vse, kar mi je kdajkoli povzročilo kar manj kot ljubezen. Bilo je poslavljanje od vseh žalosti. Potem se je pa zgodilo nepričakovano! V sebi sem občutila neznanski mir. Vsemu sem pustila oditi. Zlila sem se z naravo. Čudežno sem občutila zdravljenje moje duše, telesa, čustev… vsega. Prepustila sem se lepotam zahoda sonca, zvezdam, luni. Ena sama čarobnost!

Zdaj pa odpri srce naravi, da ti pozdravi vsak kotiček tvoje duše, telesa in čustev…

Odpri svoje srce.

Okoli nas je neskončno lepote!

Ljubek srečen igriv radosten ganjen prečudovit čudežen bogat jasen igriv lahkoten živahen optimističen edinstven pristen lep dan!



🌷 P.S.: Ti si ena sama čarobnost. Dovoli si sijati!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar