četrtek, 4. avgust 2022

Prepričana!!!

Imaš kdaj občutek, da si se dvignila, potem pa te vse sile želijo kar obtežiti?! Te potegniti nazaj v stare vzorce in situacije?!

Meni se to dogaja!

Ampak zaupam, da je vse to samo vprašanje Vesolja:

»Misliš resno?! Si prepričana?!«

Odgovarjam z jasnim – da!!!

Prepričana.

Lahko me malo poskušajo sklatiti, ampak samo grem dalje! Malo po malo! Samo grem naprej v začrtani smeri! To pa je dobro počutje! Ne glede, kar se dogaja, se želim počutiti dobro!

Čas je užitka!

Toliko sem že naredila na sebi! Toliko se mi dogaja! Toliko situacij sem dala skozi, toliko lekcij! Saj vem, da se bo to nadaljevalo! Vmes pa želim uživati na poti! Dobesedno! Zato zdaj tako uživam v šelestenju listov dreves! Tako uživam ob pitju kave! Tako uživam ob sprejemanju darov! Danes sem dobila nove karte in počutim se presrečno!

Sem to, kdo sem. in praznujem to, kdo sem – s svojo pristnostjo in sledenju svojemu srcu. Kaj pa ti?! Se zavedaš, kako si močna in čudovita?! Čutiš, kako te vso vesolje, mati Zemlja in res vsa bitja Luči želijo podpreti na tvoji srčni poti?!!! Samo predaj se. Zaupaj si!

Ti si že zdaj Ljubezen! Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv edinstven zabaven srečen lahkoten živahen kreativen šarmanten lahkoten lagoden lesketajoč jasen pristen dan!



🌷 P.S.: Vredna si sreče. Zdaj! Zaslužiš si, da imaš lepo življenje. To zdaj tudi izbiraj! Malo po malo! Ali kar na veliko! Ti si kreatorka svoje usode!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar