sreda, 6. oktober 2021

Srce zares ve!!!

 Manipulirajo z nami. Na vse možne načine. Sem jezna zaradi tega? Sem besna? Se borim? Ne!!

Definitivno je to moj ogenj, da še bolj sijem! Definitivno me to spodbuja, da še izbiram več sreče! Definitivno me to podžge, da še ustvarjam bolj bližnje odnose z ljubimi!

Želim se še več smejati! Želim še biti bolj vesla in radostna! Želim še bolj uživati življenje! Želim ga živeti še bolj pristno! Zdaj je moj čas! Kdaj pa!

Zdaj sem še bolj odločena kot kadarkoli doslej, da si želim biti v svetlobi! Imam svobodno voljo! In če se to krši v kakršni koli pravici, naj se razkrije resnica! Naj se pravica izkaže! Zaupam v dobre konce!

Zdaj sem že prava aktivistka za srečo! Le poslušajmo svoje srce, ker vidi skozi tančice laži in manipulacij! Zaupajmo svojemu občutku! Lepo mi je! zdaj me je vse to spodbudilo, da še živim bolj polno in pristno.

Ni pomembno, čigava resnica je in kaj drugi verjamejo! Pomembno je, da je moje srce in dnevi in življenje v skladu z mojo resnico! Najbolj pomembno je, da živim v harmoniji svojega srca!

Prisluhni svojemu srcu in mu zaupaj! Tvoje srce ve! Tvoje srce vidi skozi laži in manipulacije! Poveži se s svojim srcem!

Ljubek srečen igriv radosten blažen nagajiv pristen bližnji vesel dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu sijaju, kot bi rekel Joseph Campbell! Naredi maksimalno iz svojega življenja, izbiraj pristnost in srečo! Seveda prisluhni svojemu srcu! Zaupaj mu! Srce ve! Srce ve! Srce zares ve!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sijaj v tebi! ❤️ https://youtu.be/TVlXAMmFosY

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar