torek, 5. oktober 2021

Smo svobodna bitja!!!

 Imamo svobodno voljo. Imamo pravico, da živimo po svoje. In vem, da so naše pravice velikokrat kršene – sploh v zadnjih časih. Svobodo nam omejujejo.

Vseeno pa imamo svobodno voljo, da izbiramo veselje in radost!

Smo svobodna bitja!

Pa se tega zavedamo!?

Naj se pravica izkaže!

Naj se resnica razkrije!

Zaupam, da se bo! Vedno sem zaupala in zdaj zaupam bolj kot kdaj koli, da na koncu je vse dobro! Če še ni dobro, še ni konec!

Zato izbirajmo še več stvari, ki nas radostijo! Zato izbirajmo še več bližine z ljubimi in prijaznosti z neznanci! Skupaj smo še bolj močni! Skupaj smo še bolj polni veselja in igrivosti!

Ne pustimo si več metati peska v oči! Danes smo tako srečni, da nas vse zunanje manipulacije niti ne dosežejo! Niti dotakniti se nas ne morejo!

Močni kreatorji smo! Zdaj si ustvarjajmo svet in dan, ki ga ljubimo! Tega smo vredni! To je naša pravica! Imamo svobodno voljo in svoboda je naša osnovna pravica!

Ljubek radosten igriv dan!



🌷 P.S.: Danes imejmo v srcu ljubezen! Od nas se nezavestno širjo krogi svetlobe! Tako kot na gladini jezera, če vržemo kamen vanj! Skupaj smo še bolj močni! Zato izbiraj danes še več sreče! Ti to zmoreš! Tega si vreden-vredna! To je naša svobodna volja! Zdaj! Tako je!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sijaj v tebi! ❤️ https://youtu.be/TVlXAMmFosY

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar