petek, 8. oktober 2021

Spodbuda za vračanje v srce!!!

 Kaj če bi bolj živeli ljubezen?! Kaj če bi se osvobodili, da moramo biti nekaj, kar nismo?! Kaj če bi spregledali vsa vsiljevanja od zunaj, ki pa niso ljubezen?!! Kaj če bi bili v tako visoki vibraciji čiste radosti, ljubezni, ustvarjanja – preproste notranje sreče in zadovoljstva – da bi se vse, kar to ni – kar odbilo od nas! Niti se nas ne bi moglo dotakniti!!!

Vseeno, kar se dogaja od zunaj. Zdaj je še bolj čas, da se osredotočimo na svoje srce. Zares bodimo v centru! Upam, da imaš dovolj spodbud od zunaj, da se res vračaš v harmonijo srca in tvoje pristne narave! Vedno ko vzpostavimo notranji mir, se sprosti od nas ogromna sila moči, ki presvetli ves svet! Potem je vsem lažje začutiti to notranjo milino in srčnost in toplino!

Drugim ne moremo pomagati tako, da se vržemo na zobe in se potolčemo in čisto izčrpamo! Drugim lahko samo pomagamo, ko smo v srcu. Takrat smo v povezanosti z Ljubeznijo. Takrat komaj imamo kaj dati!

Vedno se vračaj v srce. Ustvarjaj tam tempelj miru. Kakor od znotraj, tako od zunaj. Vedno pa je poudarek na najprej znotraj. Zato bodi in ostani v centru. Ne nasedaj manipulacijam od zunaj – izkoristi jih kot pozitivno spodbudo za ustvarjanje še več miru in povezanosti s srcem od znotraj! Ti si kralj-ica svojega življenja! Ti kraljuješ v svojem kraljestvu! Koga boš spustil-a v svoje kraljestvo misli, besed in dejanj?!! Ti imaš krono na glavi! Zdaj pa kraljuj modro – s srcem!

Ljubek srečen kraljev srčen pristen igriv sočen radosten nagajiv bleščeč zlat dan!



🌷 P.S.: Sprejmi danes vsa vabila za srečo! Življenje je čista čarobnost! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar